8 noiembrie 2011

Secretele manechinelor





Anotimpul rece este momentul in care trebuie sa ne indreptam mai mult atentia asupra tenului si a corpului in general. Este perioada in care parul, tenul au cel mai mult de suferit de pe urma frigului excesiv dar si mentinerea corpului in forma devine o provocare datorita lipsei de miscare mai reduse. De aceea m-am gadnit sa adun cateva din secretele manechinelor de la Victoria's Secret, care sunt dovada vie ca putem arata impecabil oricand si oriunde, cu putin sau mai mult efort , asta depinde de metabolismul fiecarei persoane.


Miranda Kerr arata impecabil chiar si dupa ce a nascut . Aceasta a declarat ca obisnuieste ca in fiecare dimineata sa bea un shake natural pe care si-l prepara singura din fructe proaspete si un supliment de spirulina si clorofila.


Hidratarea este cuvantul cheie de aceea este important sa consumam si sucuri proaspat preparate din fructe sau legume insa fara sa folosim vreun indulcitor. Astfel avem parte de vitaminele necesare si esentiale pentru muschii si oasele noastre


Miranda Kerr afirma ca micul dejun este ocazia perfecta pentru consumul de alimente cum ar fi iaurtul, ouale, musli si cele mai importante, fructele. Pe cand pentru pranz este foarte recomandat sa cresti consumul de legume, pui si salate. Acesta a urmat cursuri de nutritie si stie destule lucruri in domeniu.


Atat Miranda Kerr cat si Alessandra Ambrozio sunt fane infocate ale uleiului de cocos. Miranda afirma ca foloseste „patru linguri pe zi – fie in salate, la gatit,sau chiar in ceai”.

Uleiul de cocos este apreciat pentru continutul sau de acizi grasi, benefic pentru frumusete, dar si pentru sanatate. Se spune ca ar ajuta si in curele de slabire.



Adriana Lima se bazeaza pe hidratare si crema de protectie solara care ar trebui de fapt sa fie incluse in rutina de frumusete a tuturor femeilor care aspira la o piele frumoasa si lipsita de riduri.


Candice Swanepoel ne sfatuieste sa bem apa cat putem de des si multe ore de somn, pentru ca somnul duce la regenerarea pielii

Gisele Bundchen -supermodelul brazilian mananca alimente picante care iti cresc temperatura corpului si ajuta la revitalizarea metabolismului. 


Modelul american, Channel Iman : „Vezi care sunt calitatile tale naturale si accentueaza-le. Daca ai ochi frumosi, accentueaza-i cu rimel, daca ai buze frumoase foloseste cat mai mult ruj si luciu de buze. Oricum, cel mai important este sa nu exagerezi cu machiajul si totul sa fie cat mai natural".


Cred ca este un sfat foarte bun, multe persoane prin folosirea incorecta a machiajului isi adauga ani buni pe fata. Un look simplu , fresh si natural va fi de admirat intotdeauna !


...si un mic pont legat de digestie de la nutritionistul vedetelor din Gossip Girl

"Stiu, fibrele par plictisitoare, dar iti fac abdomenul plat, imbunatatesc digestia si au stat la baza succesului tuturor clientelor mele", afirma Cynthia Pasquella, nutritionistul vedetelor de pe Upper East Side.


Sper ca v-au fost de folos aceste mici sfaturi, mie una imi vor fi si le voi pune in aplicare !



                                                XoXo


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...