11 mai 2011

Pretty little liars Season 2 Pic + Promo



Dupa Gossip Girl si Vampire Diaries, Pretty little liars a devenit unul din favoritele mele. Desi multi il asociaza
cu Gossip Girl, eu sunt de parere ca fiecare serial e diferit si intrigant in acelasi timp si ambele merita cu siguranta vizionate. Legatura dintre aceste 2 seriale ar fi bineinteles minciuna si intriga, precum si personajele feminine complexe si desi stilul vestimentar din Pretyy little liars nu este atat de glamour ca cel din G.G, aceste 4 fete cu siguranta va vor cuceri atentia si de ce nu, inimioara. Actiunea se petrece intr-un orasel normal, cu 4 fete care inca merg la liceu si cu misterul disparitiei celei de-a 5 a prietene, Alison. Restul trebuie descoperit de voi pe parcurs !

Dupa sfarsitul sezonului 1, cu toti am ramas cu numeroase intrebari despre cine ar putea fi A. Daca pana la sfarsitul serialului aveam in minte un singur suspect si anume Ian, acum optiunile sunt nelimitate ceea ce va face sezonul 2 mult mai captivant pentru noi cei din fata ecranelor. I digged a little bit (a little more ) si am gasit cateva informatii pretioase despre ce se va intampla in sezonul 2, ce personaje noi isi vor face aparitia sau reaparitia, precum si un mic promo.




Daca pana la sfarsitul sezonului 1, una dintre fete era privita ca mincinoasa ( si posibila criminala ), si anume Spencer, acum toate cele 4 vor si etichetate la fel si vor starni controverse mari in micul orasel. Disparitia misterioasa a corpului lui Ian va face imposibil de dovedit ca acestea spun de fapt adevarul. Dar adevarata intrebare, si posibil raspunsul la cine e A., este de fapt cine era barbatul care a salvat-o pe Spencer, omorandu-l pe Ian. Si mai intrigant este faptul ca acestia se cunosteau deja. Regizorul productiei Pretty little liars a spus ceva care poate duce la multe speculatii: "There's more to the story ". Poate nu am privit povestea per ansamblu si am pierdut mici detalii valoroase. Ramane de vazut !
Singura poza oficiala din noul sezon pe care am putut s-o gasesc dezvaluie faptul ca cele 4 mici mincinoase vor fi obligate sa mearga la un psiholog care va da vina pe stransa prietenie dintre cele 4 pentru comportamentul lor mincinos.


Povestea din Ezra si Aria va lua o noua directie, o data cu plecarea lui din liceu. Dar o data cu disparitia piedicii pentru relatia lor, si anume cea de profesor-elev, lucrurile nu vor fi deloc mai usoare. Noi piedici si obstacole vor aparea in calea relatiei lor - si as putea adauga ca l-am trecut pe Ezra pe lista mea de A. Maia va aparea din nou in show, vom vedea din nou o relatie Maia- Emily. Relatia dintre Spencer si Toby se pare ca va deveni cu mult mai puternica ca in sezonul 1,ceea ce este exact pe gustul meu.
Melissa si Jenna pot deveni o noua amenintare pentru cele 4.

Si o mica teorie de-a mea spune asa: Ian ar putea sa-si fi inscenat moartea, convenabil pentru a scapa de vina mortii lui Alison, si pentru a le face viata celor 4 un calvar. Iar silueta barbatului din turn seamana izbitor cu cea a lui Ezra.

Inca un motiv pentru a te uita la acest serial, daca n-ai facut-o pana acum, este faptul ca iti da multe batai de cap si te vei trezi cu mici teorii ca cea de sus.

              Va las cu cateva poze promotionale pentru sezonul 2 !









                                                     
                                                   XoXo

3 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...