9 ianuarie 2012

Reduceri pe FashionQueen.ro



Pe magazinul online FashionQueen puteti gasi o gama varianta de produse de la accesorii, bijuterii, bluze, colanti, corsete, costume de baie, fuste, pana la incaltaminte, jachete/geci, jeans/pantaloni, lenjerie intima, paltoane, pantaloni scurti, posete, rochii, salopete, topuri. Produsele sunt de calitate si in pas cu moda dar in acelasi timp la preturi accesibile.Pe site-ul lor exista o rubrica speciala numita Promotii unde puteti vedea produsele la preturi reduse existente in fiecare luna. 



In aceasta luna FashionQueen va ofera 20% reducere la toate produsele de imbracaminte achizitionate in perioada 30.12.2011-13.01.2012. Inca mai aveti timp sa beneficiati de oferta !

Pentru a plasa o comanda aveti nevoie doar de un cont facut la ei pe site. Puteti beneficia atat de livrare prin curier cat si prin Posta Romana, cea din urma fiind gratis.


* Taxa de transport prin Curierat Rapid este de 19 lei pentru localităţile din acoperirea Fan Courier, dar poate fi şi mai mare pentru localităţile din afara ariei de acoperire.
Livrarea produsului se realizează în 24-48 de ore. În cazul unei Forţe Majore livrarea poate întârzia.
Coletul este livrat de către agenţii firmei de curierat la adresa specificată în comandă.
Pentru oraşele mari (şi localităţile limitrofe acestora) livrarea produselor se poate realiza inclusiv sâmbătă.
* Livrarea prin Poşta Română este gratuită.
Pentru comenzi din afara României taxa de transport variază în funcţie de ţara de destinaţie, de mărimea coletului şi de modalitatea de plată a acestuia. Comanda minimă pentru livrările în afara României este de 430 lei (100 euro).
Neridicarea coletului va atrage după sine blocarea oricăror livrări ulterioare spre adresa dvs. Pentru a putea comanda pe viitor plata se va realiza în avans.

Sa va arat ce mi-a facut mie cu "ochiul" pe site






                            (am unul asemanator pe negru)





..si ar mai fi destule de pus pe lista ! 


Voi v-ati comandat ceva de la ei ? Va plac produsele lor de pe site ? Astept cu mare interes parerea voastra.

XoXo

Un comentariu:

  1. da.Am pus ochii pe multe lucruri.!Daca vrei si iti place premiul,te invit sa participi la concursul meu sponsorizat de fashion queen si poti castiga o "rochita"! 
    http://alinabarbumake-up.blogspot.com/2012/01/castiga-rochia-provocative-grey.html

    Te pup !!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...