23 septembrie 2012

Haul



Am revenit cu ultimul haul. Pe celelalte doua le puteti vedea aici si aici. Am fost prin Kaufland cu gandul sa-mi iau alta nuanta de vopsea si am gasit oferta la L'oreal Casting Creme Gloss - primeam cadou un turban, iar vopsea a fost la pretul de 24 ron. Turbanul este dintr-un material usor pufos si vine aproape fix pe cap. Il voi folosi in special cand imi aplic diverse masti pentru par.

Scotocind la sectiunea cu pret unic 4,5 ron am gasit 8 bigudiuri si mi s-au parut un chilipir. Pe deasupra chiar aveam nevoie de unele noi si le-am gasit si pe roz. Mereu gasesc cate ceva interesant printre produsele la 4,5 ron, va recomand sa aruncati un ochi pe acolo. De asemenea, mi-am luat uleiul de bebelusi cu levantica care imi place mult, doar ca am un mare of si anume ca i-au schimbat capacul. A trebuit jumatate de ora si intr-un final niste maini de barbat ca fie deschis. Noroc ca am pastrat recipientul vechi si am inlocuit capacul... chiar nu inteleg logica sa schimbi doar capacul si nu tot ambalajul produsului.


Trecand la chestii mai vesele, mi-am cumparat puloverul de la Zara care vi l-am aratat pe pagina de facebook. Printr-o ironie la mine in oras nu mai aveam marimea mea, si intr-un final l-am cumparat de la Bucuresti. Este perfect pentru vremea de afara, insa e destul de "fragil", trebuie sa am grija pentru ca se agata foarte usor. Si bineinteles imi place ca e asimetric (acopera si fundul taman bine de purtat cu colanti)

O sa-l vedeti intr-o tinuta :D in ultima vreme ma obsedeaza nuantele de verde si acum sunt cu ochii pe o esarfa.

Am primit de ziua mea un tricou negru cu tinte aurii care imi place la nebunie :d si o bratara de la Mimi. Aruncati un ochi pe pagina ei cu accesorii aici.

..si mi-am cumparat o curea cu tinte de la New Yorker si un inel neon care mi-a atras atentia. Fiecare a fost doar 5 ron.


Va las cu pozele 

















Ce v-a placut mai mult ?

XoXo

25 de comentarii:

  1. Toate hainutele mi-au placut.. Si bratara...
    Am cumparat si eu bigudiurile, dar nu sunt prea bune..am reusit sa rup unul din prima :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata bluzita de la Zara! Cat a fost?

    RăspundețiȘtergere
  3. Este destul de grosuta, e un pulover. A fost 70 ron. Mai au si pe alb, si un galben pal. Nu au marimea S. Doar M si L. Cel putin la mine nu aveau si nici la Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaa bine ca mi-ai zis, chiar vroiam sa le folosesc zilele astea. Mi-au placut ca erau din acelea care au si dispozitiv de inchidere, nu ca cele cu scai

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar atat?! O sa merg si eu la mine in oras sa o caut :d. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu-mi vine sa cred?! turban? e original L'Oreal? 
    In alta ordine de idei, te-ai dat pe Castiiiiing :D. Am vrut sa-ti scriu zilele astea sa incerci sa iti deschizi parul cu o vopsea de la Revlon. Am vazut niste video-uri si review-uri de ramai masca. O gagica si-a deschis brunetul pana la saten-aluna cu un blond de la Revlon.

    Dar acum astept sa-mi zici despre rezultatele cu nuanta asta. Iti zic sincer ca n-am mai vazut-o pana acum :D, e frumoasa rau <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, are eticheta de L'oreal in interior.Am mai folosit Casting, dar mi  se parea ca tine foarte putin. Nu cred ca o sa-mi deschida, poate doar reflexii pe asta m-am bazat cand am luat-o. De la Revlon nu am vazut vopsea prin magazine sau e doar pe net?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca mai imi iau cand mai ajung prin Kaufland :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Love the Zara sweater and the belt! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place mult puloverul, are o culoare superba! Sa il porti cu placere.
    L-am cautat si eu in magazin dar nu l-am gasit:( Trebuie sa vizitez toate magazinele Zara din Buc, poate am noroc si il gasesc.
    Momentan mi s-a pus pata pe puloverasul roz de la H&M (cel pe care il are Lana Del Ray in reclama),l-am cautat azi si era deja sold out :(
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu l-am luat din Plaza si am avut noroc de ultima marime M pe culoarea asta. Parca am vazut si la SunPlaza, dar nu stiu ce marimi aveau. Am fost si la H&M in SunPlaza si nu am vazut unde era expusa colectia Lanei.. poate vad marti cand mai merg :)))

    RăspundețiȘtergere
  12.  In Plaza am fost si eu. O sa merg zilele astea prin AFI poate am noroc si le gasesc pe amandoua:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce chestie, n-am stiut :D
    Pe cea de la Revlon o gasesti in Selgros. E fara amoniac si sunt 2 la 30 de lei :D. Eu o sa ma vopsesc cu un saten in noiembrie probabil si te anunt atunci cum e

    RăspundețiȘtergere
  14. Da :D ca Afi e mare. In Plaza erau expuse pe o masa impachetate si poate de aia nu le-ai observat. Cum intrai mai mergeai si pe stanga, aproape de casa de marcat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Hm nu am Selgros..sau te referi ca ceva ca Metro ? pai e chiar buna oferta :D ma tenteaza maxim :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu ai Selgros? ce ciudat :-?. Da, e tot ceva ca Metro, dar nu stiu daca si Metro are vopseaua. Daca ajung sa ma uit, o sa te anunt. Revlon Colorsilk ii zice :d

    RăspundețiȘtergere
  17. Tricoul cu tine e preferatul meu  :D abia astept sa-l vad intr-un OOTD :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Bluzita de la Zara e tare frumoasa! Imi mai place si tricoul negru cu tinte. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma gandeam sa-l iau cu colantii Romwe :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Le-am incercat ieri si sunt ok :d acum sa vedem cat tin, sa nu se rupa, ca asa a zis o fata mai jos ca si le-a luat si ea.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...