5 martie 2012

Favoritele lunii februarie



Hello girls ♥
Repede, repede a trecut si luna februarie si este timpul pentru favoritele lunii. Luna aceasta am pus accent pe ingrijirea parului si in materie de machiaj am adoptat un look natural sau in nuante de nude. Majoritatea produselor de mai jos imi plac foarte mult si mi-au fost prieteni de nadejde luna aceasta, care a fost una stresanta si cam obositoare.



Ce mi-a placut luna aceasta 
  • Colour Save Shampoo si Colour Save Conditioner de la Sachajuan Professional Haircare
  • Instant Volume Powder de la Taft
  • Keratina lichida de la Anian
  • Wake me up concealer de la Rimmel London
  • Mascara Extra Super Lash Waterproof de la Rimmel London
  • Blush Elf in nuanta Shy
  • Oja Quick'n Go de la Astor
  • Masca fierbinte cu vanilie de la Montagne Jeunesse
  • Parfumul Pour Femme de la FM Group



Produsele Sachajuan mi-au lasat o super impresie si le voi face si un review amanuntit in curand. Cum imi vopsesc parul in fiecare luna, aceste 2 produse m-au ajutat foarte mult sa combat senzatia de par deshidratat si varfuri despicate,parul meu arata foarte bine de  cand am inceput sa le folosesc, imi dau o stralucire aparte de par sanatos. Sa le descriu in 2 cuvinte: Love them !
Am folosit o data pe saptamana si keratina lichida de la Anian, inca sunt in testarea ei mai amanuntit dar se observa diferenta dupa aplicarea ei si chiar imi ajuta parul si il face matasos, e o placere sa-l ating.


Am cumparat aceasta pudra pentru volum cu ideea ca am gasit-o redusa si nu va fi mare pierdere daca nu va da nici un rezultat (ceea ce eram 95% convinsa) dar spre surprinderea mea acest produs "mi-a dat peste nas" :))) si chiar functioneaza. Doar ca trebuie avuta grija la aplicarea pudrei -doar la radacini pentru ca altfel parul se va "imbacsi"


Cum am spus, am adoptat un look natural din care nu puteau lipsi o mascara waterproof si un concealer bun care sa ma scape de urmele noptilor pierdute. Noul concealer Wake me up imi place foarte mult, acopera cearcanele si in  acelasi timp imi ofera luminozitate zonei de sub ochi si desi este lichid nu se strange deloc, chiar si fara pudra. Un minus ar fi ca trebuie reaplicat la un anumit interval :)


Eu sunt adepta bailor cu aburi la care rezist chiar si 15 minute insa in ultima vreme cum am fost in criza de timp in general, aceasta masca fierbinte a fost mult mai practica pentru mine si am putut sa fac altceva in timp ce masca isi facea treaba (si chiar foarte bine) porii mei au fost foarte fericiti dupa. Defect? Miroase prea tentant, mult prea tentant credeti-ma.
Mi-am aromat zilele cu parfumul Pour Femme de la FM Group.


..iar ultimul produs dar nu cel din urma a fost oja Quick'n go care e oja perfecta pentru o aplicare buna si o uscare rapida. Spun o aplicare buna pentru ca e de ajuns un singur strat ca sa arate bine iar pensula este foarte mare si face aplicarea mult mai usoara dupa parerea mea si nuanta aceasta este foarte girly :)


Ati dori sa vedeti review la ceva anume ? Voi ce ati folosit cu drag luna aceasta ?

XoXo


5 comentarii:

  1. Adina-Mirabela Gavriloi25 iunie 2012 la 02:11

    Mi-a facut cu ochiul acest concealer si pudra pentru volum,iar nuanta ojei imi place mult.Abia astept sa primesc mastile si sa le testez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu, abia astept sa fie disponibile si la noi pentru ca mai vreau sa incerc din produsele lor de styling

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa-i  fac un review mai amanuntit :* 

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca trebuie sa imi cumpar si eu corectorul cel nou de la Rimmel, am auzit lucruri bune despre el:*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...