7 aprilie 2012

Guest Review: Masti Montagne Jeunesse cu ciocolata, namol si vanilie



  Hello girls ♥
 Adina a castigat pe pagina de facebook un set de 3 masti pentru fata Montagne Jeunesse oferite de Apollo Mod si a fost draguta sa revina si cu o parere despre ele asa ca va las in "compania Adinei". Enjoy !

 Buna! Acum ceva timp am castigat un concurs pe blogul tau, care avea ca premiu celebrele masti de la Montagne Jeunesse. Nu stiam mare lucru despre aceasta firma, asa ca am cautat ceva informatii. Este o companie englezeasca cu o varietate de masti pentru ingrijirea tenului,a corpului,a picioarelor si chiar si pentru barbati.
Eu am primit masca cu ciocolata alba, masca de curatare pe baza de namol si masca fierbinte cu vanilie, toate masti destinate tenului.


 Prima incercata a fost cea cu ciocolata alba (nu mai puteam de pofta). Este o masca ce mi-a lasat pielea parfumata, hidratata si curata. Are o consistenta groasa, ca smantana, care de altfel se si gaseste in lista de ingrediente, impreuna cu jojoba si untul de cacao. Mi-a placut, a fost usor de aplicat, usor de indepartat, mi-a oferit 20 de minute de rasfat total, miros delicios si un ten mai luminos parca si fara grasime.
A doua testata a fost masca fierbinte cu vanilie. Senzatia care te cuprinde cand o intinzi pe fata este una de caldura,ca si cum o mana mare si calda te mangaie. Este la fel de groasa, ca si cea cu ciocolata, dar aplicarea ei este extrem de usoara. Se aplica pe fata umeda iar la curatare se indeparteaza usor cu apa calduta. Rezultatul, cel putin in cazul meu, a fost un ten care spunea"multumesc!", rasfatat si hidratat. Mirosul este destul de puternic, dar mie una mi-a placut.
Ultima masca din seria celor trei a fost cea cu namol, care promite o curatare in profunzime a porilor si eliminarea punctelor negre. Ei bine,s-a tinut de cuvant! Mirosul ei nu este la fel de delicios, dar nici neplacut, si este la fel de usor de utilizat. Pielea mea a fost curatata si punctele negre au disparut, la fel si aspectul lucios. In cazul meu, a trebuit sa aplic o crema,mi se parea ca "ma tine" un pic fata dar nu este asa un mare minus, avand in vedere ca eu folosesc o crema dupa orice fel de masca.
In concluzie, mi se par niste tratamente cosmetice bune, care isi fac treaba si isi merita banutii, nu sunt costisitoare, sunt masti naturale ce ne rasfata si ne ajuta sa ne relaxam. Cred ca o singura propunere as avea pentru producatori, sa schimbe ambalajul.Nu designul,care este tare dragutz ci modul de sigilare deoarece un pliculet ajunge pentru 2-3 aplicari dar pentru ca nu se mai poate inchide ermetic atunci risti sa arunci restul.
Oricum eu recomand cu incredere aceste 3 masti,vreau sa mai incerc si altele pentru ca exista o gama diversificata si am fost extrem de multumita de ele.

Multumim Adina pentru review ! Toata gama diversificata de masti Montagne Jeunesse o puteti vedea cu un click aici.

 Voi ati incercat mastile Montagne Jeunesse ?


XoXo

Un comentariu:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...