17 aprilie 2012

Review Sachajuan Colour Save Shampoo &Conditioner




Hello girls ♥

Astazi vreau sa va vorbesc despre 2 produse Sachajuan destinate parului vopsit. Am primit spre testare de la http://www.mvahair.com 4 produse printre care samponul si balsamul pentru par vopsit de care va voi spune mai multe in aceasta postare,

Mai intai sa vedem descrierea produselor:

Colour Save Shampoo 250 ml

Colour Save Shampoo is a special care formula with Ocean Silk Technology to create healthy, shine and protect the color. This gives a long lasting care for colored hair. It leaves hair with bounce and a silky shine.

How to use: Massage a small amount into wet hair, rinse thoroughly. Follow with Sachajuan Color Save Conditioner.

Colour Save Conditioner 250 ml

This conditioner with Ocean Silk technology and UV-protection protects the color, provides superior conditioning and detangling. The formula makes hair supple and strong.  Leaves hair with bounce and a silky shine.

How to use: Massage into washed hair, comb thru gently. Allow 1-2 minutes to work in. Rinse well.


Voi vorbi in paralel de cele 2 produse pentru ca le-am folosit in cea mai mare parte a timpului pe amandoua impreuna. Samponul Color Save este de departe cel mai bun sampon pentru par vopsit folosit pana acum. De la o vreme am incetat sa mai caut produse destinate exclusiv parului vopsit pentru ca mi se pareau ca au acelasi efect ca un sampon normal, nimic in plus. Insa produsul acesta chiar m-a surprins placut. Are un miros care imi place foarte mult, mai ales pentru ca persista in par 2-3 zile . Ma duce cu gandul la vara si mare. Textura lui este groasa spre unctuoasa dar nu necesita multa cantitate aplicata pe par. Deja  la a doua aplicare cu foarte putin produs se obtine multa spuma. Dupa aplicare masez bine scalpul si las 1 minut sa actioneze apoi clatesc si reaplic. Dupa 2 aplicari parul deja "scartaie" si aplic de obicei  balsamul Colour Save ori Hair Repair tot de la Sachajuan pentru ca mi s-a parut ca dupa ce le-am folosit pe amandoua parul meu a devenit putin incarcat. Balsamul il aplic in special pe varfuri si mai putin spre radacina, pieptan parul si il las sa actioneze 2 minute si rezultatul este un par stralucitor, matasos si care se descurca foarte usor. Eu una am probleme cu parul dupa baie, devine foarte greu de descurcat daca nu aplic un produs bun si acestea 2 impreuna si-au facut treaba in privinta aceasta.
Le folosesc de mai bine de 2 luni si pot spune ca  se observa o diferenta in bine a starii parului meu (insa cred ca si datorita Hair Repair-ului, care este fenomenal) si mi se pare ca rezista mult mai mult culoarea in par. De obicei ma vopsesc la 1 luna dar acum m-am vopsit si dupa 5 saptamani si cred ca asta se datoreaza samponului in principal. De asemenea, parul nu mai pare deshidratat sau uscat cum se intampla in mod normal la un par vopsit.
Ambalajul este practic si usor de luat in bagaj dar din cate am vazut au si produse travel size.
Concluzia: sunt foarte multumita de aceste produse care sunt intr-adevar sunt niste produse profesionale si de calitate.

Puncte negative:

  • faptul ca se termina repede :))..desi am avut varianta de 250 ml 
  • balsamul poate incarca parul folosit in combinatie cu o masca de par (cel putin asta am patit eu, firul meu de par este mai subtire)
  • confera foarte putin volum parului
  • si ar mai fi pretul in jur de 100 ron fiecare produs dar consider ca parul nostru merita tot ce e mai bun


Mai multe informatii despre produsele Sachajuan gasiti aici: http://www.mvahair.com.  
Sper ca ati gasit folositor aceste review. Daca aveti si alte intrebari le astept in rubrica de comentarii :)


XoXo

4 comentarii:

  1. :D Mie si astea mi se par micute asa la design, ma intreb cum or fi cele travel size.. Design-ul e simplu intr-adevar, poate nu ti-ar atrage atentia deloc daca le-ai vedea pe un raft undeva si consider ca ar fi o pierdere pentru ca's bune, stiu suedezii ce stiu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite vezi?! De aia imi place mie de tine! Ca esti sincera :D.
    M-am tot intrebat de ce oare nu le-au facut un design mai ok produselor...adica, eu daca le-as vedea undeva as zice ca le-a pierdut cineva dintr-o farmacie ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, de asta am pus la puncte negative ca stiu ca bugetul fiecaruia difera :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit aceste produse, dar nici nu cred ca voi folosi, pentru ca  mi se par foarte scumpe, chiar daca sunt bune, as prefera sa-i iau copilului ceva de acei bani pe care-i economisesc...

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...