4 mai 2012

Favoritele lunii aprilie




Hello girls ♥

A trecut si luna aprilie mult mai repede decat ma asteptam. In pasi repezi se aproprie examenul de licenta si de aceea simt ca nu mai am timp de nimic. Pe deasupra am o groaza  proiecte de facut pentru facultate si in curand va incepe si sesiunea de examene. Am rapit putin din timp pentru a face postarea cu favoritele lunii.

Ce-am folosit luna aceasta:
  • Sigma Cleansing&Polishing Tool
  • Lotiune de corp Balea Young
  • Crema anticelulitica Revicel
  • Deospray Balea cu aroma de vanilie
  •  Hair Repair de la Sachajuan
  • Ulei pentru masaj Planet Spa de la Avon cua roma de floare de lotus
  • Oja Coral Reef de la Avon
  • Lash Highlighting Mascara de la Deborah
  • Fond de ten Mineral Hygienics
  • Beauty cream bar de la Dove
Pentru ca a venit caldura, am inceput din nou sa aplic crema anticelulitica + masaj zdravan de doua ori pe zi, dimineata si seara. Iarna aceasta am fost foarte lenesa, in afara de crema/lotiune hidratanta pentru corp nu m-am preocupat prea mult de preveniea celulitei ceea ce regret acum. Insa cu putina vointa, plimbari in parc, pe care am inceput sa le fac dimineata + crema anticelulitica si multa apa, cred ca picioarele mele vor ajunge la forma dorita pana in iulie. Am observat ca au adus crema Revicel si in drogheriile DM, deci pentru cele interesate de ea o puteti gasi acolo , pretul in jur de 25-29 ron.



O mare surpriza a fost a fost acest deospray de la Balea. L-am cumparat pentru aroma de vanilie, care mie una imi place rau de tot dar nu ma asteptam sa fie si bun. Insa pentru 6 ron mi se pare mult prea bun acest produs. Si pe deasupra nu contine nici alcool. Sunt curioasa cum se va comporta la temperaturi de 30 de grade. Daca nu voi alerga inapoi la mult iubitul meu Aspiria de la Iwostin.


 Mi-am rasfatat pielea cu lotiune hidratanta de la Balea Young. Dupa aplicarea cremei ma simt ca o "prajiturica", are un miros foarte dulce. De asemenea, am utilizat foarte mult uleiul pentru masaj Planet Spa de la Avon. Si cand spun foarte mult, nu glumesc. L-am si terminat intr-o luna. Ador mirosul floarei de lotus, care are benificii si cand vine vorba de relaxarea corpului si a mintii, asiaticii folosesc acest ulei in sesiunile lor de masaj. Pe mine m-a ajutat enorm in zilele obosite, mi-a redus starea de oboseala si stresul acumulat de-a lungul zilei. O sa-l cumpar din nou :)  Am inlocuit gelul de dus cu sapunurile de la Dove, imi plac foarte mult, lasa pielea hidratata si sunti deale cand nu am timp sa aplic crema imediat dupa dus.


 Aceasta mascara e de fapt una transparanta cu particule stralucitoare in ea. Am aplicat-o de obicei peste o mascara neagra sau simplu pentru a lumina privirea. Mi se pare ca se vade frumos la lumina soarlui.


..oja coral reef de la Avon si fondul de ten mineral de la Mineral Hygienics insa sunt in cautarea unui fond de ten lichid cu spf ridicat.


Si luna aceasta am adaugat la favoritele lunii Hair Repair-ul de la Sachajuan. Mi se pare genial si sper sa-mi gasesc timp in curand sa-i fac si review. Am folosit foarte mult aparatul pentru curatat de la Sigma. La inceput mi s-a parut ca nu face mare lucru pentru tenul meu si l-am aruncat intr-un sertar insa luna aceasta m-am gandit sa-i dau inca o sansa si mi-am schimbat parera despre el. In combinatie cu gelul de curatare a facut treaba buna pentru tenul meu, mi-a diminuat punctele negre si aspectul de pori blocati plus am avut parte de o exfoliere rapida atunci cand eram pe graba. Luna aceasta vreau sa folosesc si celelalte doua capete destinate corpului, mai ales ca vreau sa folosesc o lotiune autobronzanata si am nevoie de o exfoliere completa.


Ce spuneti de favoritele mele?

XoXo

11 comentarii:

  1. Exact cum e in poza, asa e si pe unghii..este o nuanta foarte frumoasa si rezista destul de bine. In catalog pare mai deschisa decat e ea de fapt

    RăspundețiȘtergere
  2. cum e nuanta ojei Coral Reef de la Avon? arata asa ca si in catalog? ca mi-am luat o alta nuanta si am ramas dejamagita, in catalog parea mai draguta, iar cand am primit-o nu se prea aseamana

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de produse faine, sa le folosesti cu placere in continuare…..luna mai
    sa-ti aduca numai bucurii

    RăspundețiȘtergere
  4.  Am observat ca trebuie tinut asa la suprafata pielii aparatul, nu tinut prea apasat ca poate da senzatia ca zgarie putin..oricum ei zic doar 1 minut sa-l tii pe fata. Vreau  sa testez si capetele pentru corp :D 

    RăspundețiȘtergere
  5. De samponul Oyster am mai auzit lucruri bune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) buna expresia :D sper sa reusim

    RăspundețiȘtergere
  7. Adina-Mirabela Gavriloi25 iunie 2012 la 02:08

    Super produse, mai ales cele de la Balea.... Si eu trebuie sa pun mana pe matura si sa dau celulita afara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lovely stuff!:X Si mie imi plac produsele Balea!:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu ma impac deloc cu setul de la Sigma. Bine, mi-e si prea lene seara sa-l folosesc :)). Deo de la Balea ma tenteaza si pe mine :D.

    RăspundețiȘtergere
  10. Calin Andreea Daniela25 iunie 2012 la 02:08

    favoritele mele pe luna trecuta sunt produsele Lush si samponul Oyster

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...