25 iunie 2012

Tv Serial: Teen Wolf



Hello girls♥

Nu am mai vorbit de mult timp despre un serial tv. Majoritatea serialelor la care ma uitam constant au intrat in vacanta, si fiind distrasa cu licenta am considerat ca nu este tocmai "intelept" sa ma apuc de altul, deoarece o sa vreau sa-l vizionez in 2 zile pe tot :))). Insa saptamana trecuta dupa ce am terminat de scris licenta..cautand pe vplay.ro am dat de Teen Wolf iar numele mi s-a parut interesant. Dupa primul episod, am vizionat un sezon in 2 zile.. :))) iar acum astept sa vina ziua de marti  ca sa pot vedea un alt episod.

Sa va spun despre ce este vorba. Cum era de asteptat, implica un grup de adolescenti si forte supranaturale. Protagonistul Scot McCall este un baiat frumusel, istet si la locul lui care insa nu are parte de popularitatea pe care si-o doreste orice adolescent. Situatia se schimba cand este muscat de ceea ce parea la prima vedere un lup. Curand o sa realizeze ca a fost muscat de un varcolac, si nu unul obisnuit, ci cel mai puternic dintre ei numit Alfa. La inceput Scott crede ca a fi varcolac implica a fi puternic, a auzi tot ce alti nu pot auzi insa curand realizeaza pericolele la care trebuie sa faca fata de acum incolo. Bineinteles ca exista si o domnisoara frumoasa care se indragosteste de Scott si un amic care ii apara spatele varcolacului adolescent. Ironia este ca Allison, iubita lui Scott, va descoperi ca familia sa este de fapt o familie de vanatori de varcolaci si fiinte supranaturale, datoria ei fiind sa duca mai departe traditia familiei. Bineinteles, serialul nu duce lipsa de "masculi" feroce dar trebuie sa vedeti voi singure.

Ce pot sa spun insa este ca ma tine in suspans aproape la fel de mult ca Vampire Diaries, si zic eu ca promite sa devina si mai interesant cu fiecare episod.






Voi ati auzit de serialul acesta ?

XoXo

4 comentarii:

  1. l-am pus pe lista :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu il urmaresc de cand a aparut sezonul 1, eram la zi pe atunci. Imi place si mie dar mai are pana sa ma tina cu sufletul la gura ca TVD :D Preferatul meu e Stiles, e super amuzant :D Sper sa-l faca si pe el varcolac, cred c-ar fi hot :))

    RăspundețiȘtergere
  3.  Si mie imi place Stilles, fara glumele lui n-ar fi la fel serialul :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...