18 decembrie 2012

Haul



S-au strans cateva lucrusoare pe care vroiam sa vi le arat asa ca mi-am facut timp pentru o postare de genul haul care stiu ca va plac si va starnesc interesul. Mi-am achizitionat revista Glamour si am primit cadou o trusa de farduri, un creion de buze, unul de ochi si un lipgloss la doar 9,90 ron. Stiu ca a mai fost acest cadou si cu alte ocazii, dar nu l-am mai apucat pana acum. Trusa este chiar ok, contine 3 farduri, 3 blushuri si 3 glossuri, dar cel mai mult imi place nuanta creionului de buze. A doua revista pe care am cumparat-o a fost Ce se intampla doctore, si asta pentru ca oferea cadou un voucher de 20ron la H&M valabil pentru cumparaturi peste 50 ron. L-am folosit pentru a-mi lua o pereche de leggings pe care ii vedeti in poze mai jos. Imi plac pentru ca nu imi fac cute, dar totusi nu sunt mulati, ci elastici. In pasajul subteran de la Obor am descoperit un magazin cu multe lucruri faine si ieftine, de acolo mi-am luat doar o esarfa momentan pe care am dat 10 ron. Este mare, calduroasa si de un albastru intens care merge de minune cu paltonasul de la Romwe. Acasa la Pitesti ma astepta coletul cu bunatatile de la Gosh Cosmetics: un bb cream, o mascara, un lipgloss, un eyeliner carioca si o trusa de farduri pentru smokey eyes. Inca le testez, o sa revin cu impresii mai tarziu. Am recumparat fondul de ten Revlon Colorstay pentru ca sunt multumita de cat de bine rezista pe parcursul zilei, si pe o vreme ca cea de afara. Ghetutele vi le-am aratat si pe facebook, dar le vedeti mai bine aici. Au costat suma incredibila de 39 ron si le-am achizitionat din IDM. Ma gandesc sa imi mai iau inca o pereche pe albastru. Le-am purtat si pe ploaie, zapada si s-au comportat mult prea bine pentru banii dati. Si tot la Pitesti ma astepta cadoul de Mos Nico: niste jampiere calduroase si niste "blanoase" pentru urechi :)) tocmai bune pentru mers la patinoar. De asemenea, de ceva timp posed si eu aparatul Relax&Tone si nu l-as da pe oricare alt aparat de masaj.E genial !








Inca astept comanda de la Romwe, mi-am comandat niste cizme cu tinte superbe. O sa vi le arat intr-o postare viitoare.
Ce va placut cel mai mult?

XoXo 

15 comentarii:

  1. Aww, ce dragute sunt "blanoasele"  tale. Imi aduc aminte de un iepuras :))
    Si eu am unele pe crem si sunt atat de moi si calduroase <3

    RăspundețiȘtergere
  2.  Asa este, aveam impresia ca sunt acceptate ambele variante :)

    RăspundețiȘtergere
  3.  :D eu am cautat la 4 magazine pana sa si gasesc revista

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu placere!sper sa mai gasesc si eu revista!:*

    RăspundețiȘtergere
  5.  Multumesc :* a aparut de ceva timp, dar cine stie paote ai noroc :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu revista cu fardurile de ceva timp,dar nu le-am incercat nici pana acum:)).Tu le-ai incercat, cum ti s-au parut?Imi plac ghetutele tale foarte mult:x. Aparatul pentru masaj de unde l-ai luat?Am vazut si aici in Valcea niste oameni care se laudau ca vand relax and tone,dar nu prea le-as da crezare:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa folosesti si sa porti cu drag toate produsele! Cel mai mult imi plac ghetutele, arata foarte bine si cred ca sunt si calduroase. Numai bune pe vremea asta!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat si fardurile, se vad binisor cu primer aplicat inaine. Imi plac glossurile cel  mai mult :D. Aparatul l-am primit, dar din cate stiu l-a gasit in Kaufland. Sunt si replici ai dreptate, e cam gfreu sa distingi, dar sunt sigura ca isi fac treaba bine si acelea :D

    RăspundețiȘtergere
  9.  Sunt cat de cat calduroase, dar le port si cu jampiere :D mersi mult :*

    RăspundețiȘtergere
  10. casual.chic.in.the.street11 februarie 2013 la 16:55

    Super ghetutele :)
    http://casualchicinthestreet.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...