31 decembrie 2012

New Year's Resolutions 2013



Ieri citeam postarea cu rezolutiile anului 2012, si facand socoteala am reusit in mare parte sa fac tot ce mi-am propus (rezolutiile anului trecut le gasiti aici http://ale-fashion-xo.blogspot.ro/2011/12/new-years-resolution.html ).
Cu toate acestea, atunci cand facem socoteala avem tendinta sa socotim intai lucrurile rele, lucrurile care nu au mers sau nu ne-au iesit, dezamagirile de tot felul si posibile regrete.. de aceea pentru anul viitor imi doresc sa pot sa am mai multa recunostiinta, sa fiu capabila sa vad intai lucrurile bune din viata mea.
In materie de obiecte garderoba s-a inmultit anul acesta, dulapul cu cosmetice a devenit si mai neincapator, am descoperit produse noi si am colaborat cu oameni de calitate, am reusit sa mananc mai sanatos si mai echilibrat...ceea ce demonstreaza ca se poate, vointa sa fie :)
De cand m-am mutat la Bucuresti am avut ocazia sa vad lucrurile si persoanele din jurul meu intr-o alta perspectiva si am avut de invatat din asta, am fost pusa in situatii noi si am facut lucruri noi exact cum mi-am dorit. Am cunoscut persoane deosebite atunci cand ma asteptam mai putin.. care au contribuit la bunastarea mea si m-au facut sa ma acomodez mai usor, iar pentru asta sunt recunoscatoare.
Cu toate acestea, am invatat ca uneori nu poti conta decat pe tine insusi (cruntul adevar) si ca totul depinde de tine in final, si poate am invatat ca trebuie sa fiu un gram mai nepasatoare si detasata, chiar si fata de persoanele cu care nu credeam ca voi ajunge sa fiu asa. 
...nimic nu se pierde, totul se transforma !


Va doresc ca anul 2013 sa va schimbe viata in bine, si sa va deschida ochii catre lucrurile pe care trebuie sa le schimbati/ imbunatatiti sau de care sa va detasati complet pentru a avea parte de pace si fericire !

..iar mie imi urez sa am parte de mai mult timp pentru blog si pentru mai multe postari.
  

Petrecere frumoasa ! 
Va las cu o melodie :)

 
XoXo 

2 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...