29 decembrie 2012

Outfit of the day: Doing better without you..



 Astazi o sa va arat o tinuta simpla, aveam pozele acestea de ceva timp..pe atunci vremea nu era atat de friguroasa. Sunt curioasa insa daca se observa o alta schimbare in poze: si anume faptul ca purtam extensii ( nu ale mele proprii). Ma gandesc serios sa imi achizitionez unele cu clips, dar de o lungime ceva mai mica pentru ca atunci cand le-am purtat am realizat cat de greu si complicat este sa ai un par bogat si lung.. si mai ales cat timp ar trebui sa am dimineata la dispozitie pentru a mi le pune. Pe cealalta parte, as putea sa am o coafura noua in fiecare zi :D cred ca as exersa diverse impletituri.

Rochie/Dress - Terranova
Botine/Shoes - New Yorker
Bentita - cadou



Astept parerile voastre :)

 XoXo

2 comentarii:

  1. Imi place cum iti sta cu extensii. Si eu ma gandesc sa imi achizitionez extensii cu clips. Sunt obsedata de parul lung, desi il am pana la mijloc parca il vreau putin mai lung :)
    Happy New Year!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2.  Si eu aveam impresia ca parul lung, fix cum il am in poze, e ideal..dar e greu sa il tii la lungimea aceea cu extensii..insa ceva mai scurt cred ca ar fi perfect...numai cate tutoriale de pe youtube am in cap <3 Happy New Year :D :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...