29 martie 2013

Review Gosh Cosmetics




Sunt convinsa ca ati mai vazut reviewuri la produse marca Gosh Cosmetics, dar o parere in plus nu strica niciodata :D Eram curioasa dupa avalansa de reviewuri din blogosfera, si am avut ocazia sa testez si eu produsele care le vedeti in imaginea de mai sus: bb cream, eye liner pen, mascara, lipgloss si o paleta de farduri pentru smokey eyes.

Gosh BB Cream
O sa incep cu BB Creamul, insa din pacate nu m-au nimerit la nuanta. Am primit un pachet cu produse alese de ei, nu am stiut ce primesc pana nu am ridicat coletul. Totusi, l-am incercat ca sa imi fac o parere despre produs. Ar fi perfecta nuanta 02 beige pentru tenul meu daca as fi bronzata, si nu Alba ca Zapada :)) Cu toate acestea, se intinde usor pe piele si este un mix de crema, primer si fond de ten la un loc. De asemenea are si SPF 15. Ceea ce am observat este ca se intinde si acopera mult mai bine daca folosesc o pensula, si nu degetele. Acoperirea as spune ca este mica spre medie. Contine particule fine stralucitoare care dau un glow frumos tenului si un aspect natural. Rezista destul de bine 7, 8 ore chiar si fara pudra (tenul meu este mixt). Nu contine parfum si este disponibila in 5 nuante.

Cantitate 30ml 
Pret  in jur de 10-13 euro


Gosh Intense Eye Liner Pen
Al doilea produs pe care l-am primit este unul care m-a surprins, tinand cont ca am mai avut experiente neplacute cu eyelinerele sub forma de carioca. Eu l-am primit pe negru, insa am observat la ei pe site ca mai este disponibil in niste nuante superbe de maro, mov, mint,bej, verde si gri. Suprinzator este un eyeliner bazat pe apa, nu contine ulei sau alcool, insa rezista foarte bine si cel mai important nu m-am trezit ca s-a intins pe durata zilei. De asemenea, nu contine parabeni si parfum. A trecut ceva timp de cand am primit produsele, dar nu am avut neplacerea sa nu il mai pot folosi pentru ca s-a uscat. Totusi, mi se pare ca rezista atat de bine incat trebuie sa insist putin cu demachierea, dar nu am avut vreo problema cu iritatiile din cauza lui cum am avut cu alte produse. Concluzia: de la mine acest produs are un mare thumbs up !

Pret €9.99


Gosh Catchy Eyes Mascara

Aceasta mascara e al doilea produs preferat dupa eyeliner, desi de la un timp am o afinitate pentru cele waterproof in special. La inceput m-a atras designul simplu si roz. Nu aveam mari asteptari de la acest produs, insa mi-am schimbat parerea pe parcurs. Aceasta mascara promite gene curbate, lungi si un aspect bine definit al lor, si intr-adevar se tine de cuvant. Cel mai mult imi place faptul ca separa foarte bine genele si ofera un look natural, dar totusi care face ochiul sa iasa in evidenta. L-am folosit in zilele cand adoptam un machiaj mai natural si mi-a placut foarte mult rezultatul, iar un singur strat aplicat a fost de ajuns.

Pret €12.99



Gosh Smokey Eyes Palette Regard Charboneux

Daca la nuanta BB Cream nu m-au nimerit, au compensat la capitolul farduri pentru ca mi-au trimis varianta smokey eyes palette in nuante de maro, care sunt preferatele mele cand vine vorba de smokey eyes. Nuanta cea mai deschisa da bine aplicata ca highlight, iar restul culorilor folosite impreuna se imbina frumos. Fardurile rezista destul de bine cu primer, si mi se pare ca merg folosite pentru un look smokey purtabil si ziua pentru ca nu sunt asa de intense culorile si pentru ca au niste particule foarte fine de sclipici. Designul paletei este ok, doar ca ar fi mers si o mica pensula pentru aplicare. De asemenea, contine un sablon in care se arata cum ar trebui sa fie folosite culorile.





Gosh Volume Lip Shine

Si ultimul produs primit este un lipgloss pentru volum in nuanta 90 Raspberry Galore. Nuanta are o tenta usoara spre mov si un miros interesant. Da o senzatie de buze mai pline si contine si spf 10. Nu are parabeni, deci il pot manca linistita :))), insa e putin cam lipicios pentru gustul meu. L-am folosit la diverse iesiri nocturne, pe timpul zilei mai putin. Mai este disponibil in alte 7 nuante atragatoare.

Cantitate 4 ml
Pret  €9.99

Daca v-am facut curioase, mai multe detalii despre produse gasiti pe: http://www.gosh.dk


XoXo 

4 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...