17 august 2013

Comanda Yves Rocher august 2013



Cum v-am promis, astazi revin cu o postare despre comanda Yves Rocher de luna aceasta. Am vrut sa profit de ofertele bune, astfel ca am primit 3 produse cu 50 ron la alegere + o gentuta cadou, un catalog si inca 3 gentute.


Mi-am comandat o crema regeneratoare de zi si noapte - 50 ml Pure Calendula se numeste si contine ingrediente de origine vegetala: extract de galbenele, apa de Hamelis, ulei de Susan bio, ulei de floarea soarelui, ulei din soia, ulei de rapita, ulei din samburi de strugure, extract de aphloia. Are un miros interesant tinand cont toate ingredientele astea
...si pentru ca am cumparat aceasta crema am ajutat la plantarea unui arbore. Yeey ! (cel putin asa scrie in catalogul care l-am primit). Pretul ei este de 20 ron in catalog.

Al doilea produs este un lapte demachiant nutritiv -200ml si contine extract de frasin. Nu contine parabeni,  uleiuri minerale sau coloranti.

Al treilea produs este o lotiune tonica nutritiva -200ml din aceeasi gama ca si primul produs - Nutritive vegetal pentru tenul uscat.




Aceste 3 produse imi le-am ales din produsele care erau disponibile pentru promotia 3 produse la 50 ron si cadou o gentuta care o vedeti in poza mai jos. Este foarte incapatoare, are 3 compartimente si o oglinda mica. Culorile sunt foarte dragute, material destul de grosut.


Si oferta lunii august spune ca pentru o comanda de minim 39 ron se ofera 3 surprize la alegere. Eu mi-am ales setul de 3 gentute corai de mai jos: o geanta mare, una mica si un portofel. Mi se par ideale pentru mers la plaja in momentul de fata.


Portofelul este destul de incapator si mare cu 2 compartimente. Se prinde cu arici. Cealalta gentuta este destul de lata si lunga, incap foarte multe produse cosmetice.

Geanta mare are o singura incapere si un buzunar maricel in fata. Materialul este destul de bun, culoarea este frumusica foc, pacat ca nu are si o curea de agatat pe umar.


In catalogul care l-am primit sunt niste oferte tentante. Daca da comanda o prietena care nu a ma comandat pana acum primiti o groaza de lucrusoare.

Ma tenteaza ceasul care l-as primi pentru o comanda de 49 ron si altele. O sa pun de o noua comanda, dar mai am timp pentru ca ofertele din catalogul primit sunt valabil 6 luni.




 Am platit in total 62 ron cu cheltuielile de transport si comanda a ajuns foarte repede, in doar 4 zile.

Cam asta a fost...daca aveti intrebari le astept prin rubrica de comentarii sau de Contact.

Ofertele Yves Rocher le gasiti aici: http://bit.ly/11FhTpt si aici
http://bit.ly/13QAFZt.


XoXo 

8 comentarii:

  1. Eu mi am luat ceasul!e foarte dragut1mi am luat si cele doua curele, desi pana acum am folosit o doar pe cea alba, iar cadranele acelea mici sunt de forma sa stii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa foc fusita si lejera si vaporoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragutze oferte.Gentutzele arata minunat, cred ca si eu as fi comandat tot pentru gentutze.Sa le stapanesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar eram curioasa cum se prezinta ceasul, in poza arata super bine :D si ma atrageau si curelele de schimb, o sa imi comand si eu :D mersi de informatie :*

    RăspundețiȘtergere
  5. da, sigur o sa ti placa:) azi am purtat o si pe cea roz:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Produsele Yves Rocher sunt super ok..Am scris si eu aici ceva despre ele. Te pup

    http://culore.blogspot.ro/2013/11/oferta-tentanta-yves-rocher.html

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...