16 martie 2014

Favoritele Lunii Ianuarie & Februarie



A dat soarele si o data cu el si cheful meu de a scrie pe blog. Aveam de ceva timp pozele facute, dar parca nu reuseam sa gasesc timp si cand il aveam simteam nevoia sa lenevesc, sa citesc..oricve altceva.
In ultimele doua luni nu am schimbat produsele pe care le-am folosit. Spre sfarsitul lunii februarie am achizitionat altele pe care le testez in prezent. 





Produsele pe care le-am folosit in luna ianuarie si februarie:

- Lotiunea Micelara de la Garnier
- Fond de ten Revlon Colorstay pentru ten mixt/gras
- Unt de corp Fennel
- Deodorant Balea cu aroma de zmeura
- Crema pentru fata Q10 plus anti-wrinkle Nivea
- Parfum si lotiune de corp Beyonce Pulse NYC
- Rimel False Lash Wings de la L'oreal
- Balsam de buze Nivea
- Aparat pentru curatarea fetei
- ADA Fashion Make-up kit.

Lotiunea Micelara de la Garnier o voiam de ceva timp si atunci cand am gasit-o la pretul de 23 ron in Carrefour am zis ca e momentul bun s-o cumpar, tocmai ce era pe terminate bifazicul de la Balea. Pana acum ne-am inteles bine si cred ca o sa ne intelegem bine si pe viitor - o sa avem o colaborare lunga dar, trebuia sa existe si un dar - nu cred ca e produsul cel mai potrivit pentru a fi folosit la ochi, cel putin in cazul meu in care sunt foarte sensibila. Ar face echipa buna cu un bifazic si deja am pus ochii pe cel de la Yves Rocher. Mi se pare foarte buna pentru ten. In perioada in care am achizitionat-o chiar aveam probleme cu tenul iritat si de cand o folosesc nu am mai avut probleme. Insa pentru ochi mi se pare ca nu e tocmai ce imi trebuie... plus ca trebuie sa folosesc 4 5 discuri demachiante doar pentru ochi in conditiile in care cu un bifazic treaba mergea mult mai repede si parca nu imi ramaneau ochii cu o usoara roseata.  Si ar mai fi cate ceva de spus despre ea, dar ma intind si mai las asta pentru un viitor review.

Aparatul de masaj si curatare al fetei l-am folosit mai mult atunci cand aplicam crema de fata sau uleiul de argan si vitamina a. Cele 3 capete din imagine le-am folosit cel mai des: cel pentru masaj, pentru abraziune si cel ca un burete care este foarte moale si delicat cu fata si ochii. Este un aparat mic si girly, insa foarte eficient. Isi face treaba, functioneaza cu 2 baterii ( in cazul meu acumulatorii de la aparat pe care ii pot incarca oricand la priza).

Aparatul l-am luat de pe Romwe.com, in prezent nu cred ca mai au acest model, dar puteti gasi altele aici.
Din cate am vazut acest model se gaseste si pe Ebay.com.




In materie de makeup "am continuat colaborarea" cu Revlon Colorstay pentru ca sincera sa fiu mi s-a luat sa testez si am preferat sa merg pe ceea ce stiu ca este ok pentru tenul meu. Insa parca ma tenteaza sa investesc intr-un fond de ten mai de calitate si la un pret mai piperat sa zic de cand tot le admir prin Sephora.


Rimelul False Lash Wings l-am primit la seminarul L'oreal sustinut de Alexandru Abagiu si o vreme nu l-am bagat in seama. Cand am inceput sa il folosesc nu am avut o parere buna despre el, dar apoi mi-am schimbat 180 de grade parerea si nu plec nicaieri fara sa il folosesc, chiar daca periuta lui imi da batai de cap uneori, mai ales dimineata cand sunt adormita.

In materie de rujuri am folosit paleta mea de 39 de rujuri si glossuri si balsamul de la Nivea dupa care am umblat ceva sa il gasesc, cel putin acesta fruity shine.

Parfumul si lotiunea Pulse NYC de la Beyonce au fost nelipsite din geanta mea.
Crema de la Nivea am achizitionat-o impreuna cu spuma de curatare marca Nivea care erau la promotie, insa am descoperit treptat ca era sursa iritatiei tenului meu si nu m-am mai atins de ea. O sa revin la crema de la Yves Rocher Pure Calendula sau daca aveti alte sugestii pentru ten mixt/gras let me know.



Deodorantul de la Balea cu aroma de zmeura imi inveseleste diminetile. Din cand in cand il mai foloseste si iubitul meu cand nu sunt atenta sa il cert :)))



Trusa aceasta a devenit favorita mea. Nu prea m-am mai atins de cele de la Sleek, decat ocazional pentru un anumit fard. Pudra si concealerul imi plac foarte tare si rezista bine pe ten. Pudra dupa cum se observa e pe terminate si nu stiu ce o sa ma fac cand o termin. Va trebui s-o iau de la capat sa caut alta pudra care sa fie ok pentru tenul meu. Trusa am gasit-o pe Romwe.com, dar din pacate nu am mai vazut-o. Alte modele de truse gasiti aici



XoXo

Un comentariu:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...