27 aprilie 2014

The One - noul brand de machiaj OriflameIn 2014 Oriflame ne surprinde cu un nou brand de machiaj The ONE si al carui imagine in Romania este nimeni alta decat frumoasa Andreea Raicu.


Tinand cont ca la ora actuala exista numeroase branduri de machiaj si concurenta este acerba, Oriflame a cautat sa creeze un brand care sa poata satisface nevoile si asteptarile celor mai pretentioase dintre noi. Astfel ca noul brand este format din trei game distincte: "Frumusețe de zi cu zi", "Mega impact" și "Ultra rezistență" pe care le puteti gasi aici: http://ro.oriflame.com/products/the-one

Pe siteul Oriflame puteti gasi filmutele cu sfaturi si truc realizatede Jonas Wramell, make-up artistul celebrităţilor şi Directorul Artistic Global de Frumuseţe Oriflame.
Daca sunteti interesate, le puteti viziona si pe canalul de YoutubeOriflame: https://www.youtube.com/user/OriflameTrends/videos

De-a lungul timpului am testat destule produse de ingrijire si machiaj si am revenit mereu cu drag la cele care m-a impresionat intr-un fel sau altul. Printre produsele Oriflame pe care le-am reachizitionat se numara in primul rand parfumurile ( Parfumul meu preferat la ora actuala este Seductive Musk by Oriflame de care o sa va vorbesc in curand ) si cateva produse de machiaj, insa acestea din urma intr-un numar mai mic.In materie de machiaj tenul meu este mult mai pretentios, de aceea cred ca noua gama "Ultra rezistenta" ar putea fi exact ceea ce caut.


In acelasi timp, ma atrag foarte tare si produsele din gama "Mega Impact", mai ales rujurile. Am o pasiune pentru rujuri si sunt mereu in cautare de nuante noi care sa ma puna in valoare !

In concluzie

abia  astept sa incerc produsele The One si sa impartasesc
 cu voi experienta mea !XoXo

2 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...