23 martie 2011

I ♥ Rimmel London



I love the London look ! Don't you ? Cred ca primul produs achizitionat de la Rimmel London a fost oja I love Lasting Finish. Mi-a placut foarte mult sticluta si culoarea de impact.


Un alt produs care imi place foarte mult este Recover Foundation. Am nuanta ivory care se potriveste perfect pentru un ten alb si nuanta soft beige care o folosesc vara, cand am un bronz pe masura. Desi contine multe particule stralucitoare, lumineaza frumos tenul, da un aspect fresh si radiant si ceea ce imi place foarte mult este faptul ca are vitamina E. De fiecare data cand am tenul sensibil si il port pe parcursul zilei, imi ajuta foarte mult tenul, seara cand ma demachiez se observa o diferenta plus are un miros placut.




Volume Flash The MAX a devenit mascara mea favorita, este a treia oara cand o achizitionez. Contine keratina si colagen.


Ador Glam’Eyes Eyeshadow :x au scos o varianta imbunatatita care dureaza mai mult plus 49 super culori care te vor face sa iesi in evidenta.



Can't wait to buy it ! Quad-ul costa aprox 30 Ron iar Mono 17 Ron

Rujul Moisture Renew Bronze este super pentru un look bronzat de vara plus are SPF 20 ceea ce este indicat pentru zilele toride si bineinteles contine si colagen.


Pentru 2011 Rimmel London a lansat cateva produse noi si sunt nerabdatoare sa le incerc. So to be continued !




                                                                                                                                                  XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...