24 martie 2011

Produsul Zilei: Astor



Am descoperit un produs de la Astor si anume Perfect Stay Liptint care are o forma amuzanta ca de carioca si promite multe pentru buzele noastre. Nu este un ruj, nici un creion pentru contur ci un alt mod de a-ti colora buzele! Cred ca majoritatea dintre noi ne confruntam cu problema rujului care nu rezista foarte mult. Desi sunt anumite tips-uri si trucuri pentru a prelungi durata lor, produsul asta promite o culoare care nu incarca buzele, nu se intinde si nici nu isi pierde din intensitate. Stiu, am mai auzit asta de multe ori dar produsul asta mi se pare interesant pentru ca fiind sub forma de creion/ carioca nu va incarca buzele si nu le va face lipicioase ceea ce e exact ce cautam pentru o zi frumoasa petrecuta cu iubitul, la o iesire cu fetele, cand dorim un machiaj natural dar de efect.

Are 2 capete, unul sub forma de carioca iar celalalt contine un balsam care va hidrata buzele si le va impiedica sa se usuce.



Pe langa faptul ca nu incarca buzele ca un ruj obisnuit, promite si un contur precis al buzelor cu ajutorul aplicatorului in forma de carioca. Plus 15 nuante foarte atragatore !


Descrierea lor: Culoarea care nu o simti, dar e acolo noapte si zi!

Suna foarte bine, nu fetelor ? O sa revin cu o postare imediat ce-l voi incerca!

P.S M-am gandit  ca la sfarsitul fiecarei postari sa atasez si un video interesant, util sau chiar amuzant.


Video de azi este o melodie care mi-a intrat in cap de cateva zile si anume Price tag. Si cum ne indeamna si melodia "let's forget about the price tag" si sa incepem sa ne rasfatam cat mai  des cu produsul ala pe care ni-l dorim de mult sau esarfa care ne-a atras atentia in vitrina.                                                  
          






                                                                                                                                             XoXo
                                                                                                                                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...