29 aprilie 2011

S-a mai dus un print..



Cred ca titlul spune totul si cu siguranta deja v-ati dat seama ce subiect voi aborda in postarea aceasta. Chiar aseara vorbeam cu cineva ca blogosfera va fi invadata de posturi despre nunta dintre Printul William si Catherine dar nu m-am putut abtine sa nu scriu despre aceasta nunta fastuoasa, care s-a dovedit la inaltimea asteptarilor a milioane de oameni din intreaga lume.

Mult adevar graia cel care a spus ca Regina detine mai multa putere, in manusile ei micute, decat orice alt sef de stat din lume. Vreau sa-mi exprim admiratia in primul rand pentru poporul britanic, pentru felul cum au organizat perfect nunta, pentru cele mai mici detali puse la punct si mai ales pentru felul in care stiu sa se bucure si sa raspandeasca spiritul lor patriot peste tot in lume. O lume intreaga a stat cu sufletul la gura in fata televizorului sau chiar au plecat special in Anglia pentru a vedea acest eveniment.  E de admirat cum au reusit sa "molipseasca"  intreaga lume cu euforia evenimentului acesta mult asteptat, dupa 10 ani de relatie. Deci luati aminte fetelor de la Catherine Middleton, rabdarea este cheia pentru a prinde un print veritabil si bineinteles, perseverenta de care a dat dovada si care in final a meritat cu siguranta.

Sa trecem la ceea ce ne-a framantat pe toti si anume ce rochie va purta Catherine. Aceasta a ales o rochie realizata de Sarah Burton, directoare creativa a casei Alexander McQueen.









O nunta ca-n poveste, una ce nu va fi intrecuta prea curand. Firea mea carcotasa si analitica, obisnuita sa disece fiecare gest si expresie, a sesizat o diferenta de stare intre cei doi, mult prea fericita Catherine, traindu-si marele moment, acel moment de printesa la care visam toate (chiar daca nu recunoastem), si mult prea seriosul William, dandu-mi impresia ca trateaza momentul ca pe o "indatorire" poate e prea mult spus. Stiu ca pe langa maretia evenimentului, aceasta poveste intre fata de rand si printul a adus multi oameni in fata televizorului, dar oare mai exista asa ceva, iubirea aceea de care citim prin povesti ? Lasand intrebarea asta retorica, timpul va spune ce va fi de cei doi proaspati insuratei.

Un alt cuplu care mi-a placut foarte mult dintre invitatii la nunta, au fost David si Victoria Beckam, poate pentru ca aduceau un modernism printre atata conservatorism, protocol, cunoscutele palarii purtate de doamne.


                                                     David Beckam, pus pe ras

Alti invitati si celebritati prezente la nunta






                      Sper ca ati avut rabdare sa cititi pana la capat !

                                                  XoXo

2 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...