25 august 2011

Leighton Meester si noul ei parfumCa tot vorbeam in postarea anterioara de cat de norocoasa este Blake Lively, am venit cu dovada ca nici Leighton Meester nu se lasa mai prejos si este imaginea noului parfum by Vera Wang si anume Lovestruck. Cred ca este o mare onoare sa fii imaginea principala a unui produs, cu atat mai mult daca este vorba de un parfum, si nu unul oricare ci produs de creatoarea Vera Wang, care  a declarat ca a ales-o pe Leighton pentru ca "Frumusetea, talentul si personalitatea ei vor inspira tinerele care sper ca vor savura din plin acest nou parfum pasional si tineresc". Si daca nu ar fi fost imaginea acestui parfum, cu siguranta ar fi fost vorba de altul in viitor pentru ca  usor usor a devenit un fashion icon pentru tinerele din intreaga lume.

 In pozele de mai jos Leighton poarta of course un outfit Vera Wang, o pereche de sandale Brian Atwood si bijuterii Dannijo.
..mai jos este spot-ul pentru promovarea parfumului. Povestea este relativ simpla si clasica doar ca sufera o adaptare la zilele noastre. Leighton arata fabulos si este o Julieta moderna care isi asteapta   iubitul, un Romeo intarziat (si se mai spune ca noi nu suntem gata la timp of of ). Evident cei doi sunt love struck inca din prima clipa.. Enjoy !

 
                                        

                                                 XoXo


7 comentarii:

 1. Alinutza Ciubotaru25 iunie 2012, 02:27

  Am gasit eu: http://www.verawang.com/veraunveiled/2011/06/vera-wang-lovestruck-commercial/

  RăspundețiȘtergere
 2. Hm...Imi place numele parfumului;)) Cred ca miroase bine:x

  RăspundețiȘtergere
 3. aaaa, dar ea e imaginea parfumului, nu e parfum scos de ea. Foarte pink, imi place <3

  RăspundețiȘtergere
 4. la cat de celebra e ar trebui sa isi impanteze si tot sa nu se afiseze asa :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Sandalele alea sunt To die for!! Sunt prea frumoase!:X

  RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...