1 august 2011

De ce ne plac filmele cu vampiri



... asta se intreaba uneori si iubitii sau amicii nostrii de sex masculin. Nu pot sa inteleaga cum de suntem asa innebunite dupa tipi ca Stefan, Edward sau Damon si mai ales de ce ne uitam la asemenea filme cu vampiri. Ei bine, sfatul meu, atunci cand gasesti un tip caruia ii plac filmele cu vampiri si nu te critica sau te ironizeaza pentru ca te uiti la ele, atunci tine bine de el si nu-l lasa sa plece ! Si cum ar putea sa nu ne placa povestile romantice dintre un vampir fioros si o fata normala care il schimba total si il face mai uman ca niciodata in prezenta ei ! Ne regasim in aceste povesti pentru ca noi  femeile avem atractie catre barbatii complicati, care par ceva dar in realitate ascund mult mai mult.. si e o senzatie unica sa stii ca tu ii poti descoperi o alta latura, ca tu sa fii cea pentru care el se transforma si devine tot ce si-ar putea dori o femeie ! In realitate, asta se intampla de putine ori si este ceva temporar.. dar exista si exceptiile de la regula pentru care se merita sa visezi ! ..iar filmele cu vampiri ne hranesc aceasta necesitate de a crede si de a visa la o iubire care rezista la orice piedica.. and believe me vor fi multe piedici la mijloc ! Vampires are hot and sexy ! You can;t argue with that ! Asta ar fi motivul principal pentru care ne plac.. ex: Damon ! Who doesn't love him ? I know I do !




             I love vampires ! This is my little weakness !

                                                   XoXo

7 comentarii:

  1. @Andreea: Mine too!! Imi place si Stephen, dar.....nu se compara! :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place The Vampire Diaries (actorii sunt superbi si scenariul e genial - romanele lui L.J. Smith care stau la baza serialului mi-au placut mai putin si se intampla destul de rar sa apreciez o adaptare cinematografica, cu atat mai putin una transformata in serial TV, mai mult decat cartea/cartile). Dar titlul era la general, asa ca pot sa spun ca mie nu mi-au placut adaptarile romanelor lui Stephanie Meyer din seria Amurg, primele cel putin au avut buget mic si sunt destul de slabe; ultimul inca nu l-am vazut si nici nu ma grabesc. Chestie de gust, banuiesc, dar nu sunt fana Pattison :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eeee fetelor ce de comentarii ;;) se evde ca e vorba de vampiri :))) Si eu prefer TVD in locul lui Twilight cel putin la actiune e mai intens :)

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...