18 august 2011

Home sweet homeI'm back ! Mi-a fost dor sa scriu pe blog, eram obisnuita zilnic sa postez ceva nou. E placuta si vacanta dar intotdeauna imi este dor de casa si de patul meu mai ales (am o chestie cu dormitul in paturi noi dureaza pana ma acomodez ). M-am relaxat desi au intervenit anumite chestii le-am ignorat si m-am bucurat de timpul liber si de zilele din ce in ce mai frumoase...toamna pare tot mai departe ! Cu toate astea am inceput deja shoppingul de toamna acum cand reducerile sunt in toi ! Poze nu am prea multe si nici asa interesante, nu am avut chef nici de poze.. dar vreau sa va arat poze cu nepotica mea Daria (uf de batrana par cand aud cuvantul nepotica )..in curand depasesc frumoasa varsta de 20 de ani ( nu stiu de ce dar mereu mi-am dorit sa raman la varsta de 20 de ani si sa nu mai cresc ).

Ea este Daria, o fetita geniala, n-ai cum sa n-o iubesti peste masura, are niste replici cateodata incat se vede clar ca suntem rude :))


..aici vrajea cainele la propiu :))

P.S Sunt happy ca am castigat giveaway-ul organizat de farduri.ro si Miu Miu. Lucky me !                                                                          XoXo


6 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...