26 septembrie 2011

Giveaway ThBoxes.com Open InternationalHello girls ! Am revenit cu un nou giveaway foarte dragut sponsorizat de cei de la ThBoxes.com. Aveti sansa sa castigati un accesoriu de pe site-ul lor Thboxes.com. Au diverse accesorii care de care mai interesante si sunt sigura ca veti sta ceva sa va decideti asupra unuia singur. 


I'm back with a lovely giveaway sponsored by ThBoxes.com. You have the chance to win an accesory from their site Thboxes.com. They have of sort of accesories , one more interesting than other and I'm pretty sure you'll take your time to choose only one.Conditii de participare:

1. Sa ma urmaresti prin Gfc
2. Sa dai like paginii mele de Facebook aici (sau gasiti sus in dreapta casuta ) si like ThBoxes.com aici
3. Sa aveti cont facut pe siteul lor Thboxes.com. (va fi necesar pentru a intra in posesia accesoriului in cazul in care vei fi unul dintre castigatori )
4. Sa scrii o postare despre acest giveaway sau sa dai share pe Facebook ori pe Twitter (la alegere)
5. Sa postezi pe pagina mea de Facebook poza cu accesoriul de pe site-ul lor pe care ai vrea sa-l castigi si sa contina descrierea : "Imi doresc sa castig ex:bratara/cerceii/colierul  de pe Thboxes.com". La fiecare 10 like-uri vei avea o intrare si asa mai departe. (cei care au dat like pozei tale trebuie sa dea like si paginii mele pentru a fi valid like-ul)

6. Sa lasi un comentariu care sa contina nume Gfc, numele cu care ai dat like pe Facebook, adresa de e-mail cu care ti-ai facut cont pe site si link-ul catre unde ai dat postat/sharuit pe Facebook sau Twitter

Cei de la ThBoxes au specificat ca vor exista mai multi castigatori in functie de cati s-au inscris. De exemplu la 60 vor exista 6 castigatori,  la 100 10 castigatori si asa mai departe. 


Rules:


1. Be a follower by Gfc
2. Like my Fan Paghere and like ThBoxes.com here
3.  You need to have an account on their site (this will be necessary if you are one of the lucky winners)
4. Write a post about this giveaway, share it on Facebook or twitter about it ( one of this three choices)
5. Post a photo on my Facebook Page that contains the accesory from ThBoxes.com you would like to win with the description: "I would like to win this rin/earings from ThBoxes.com" For every 10 likes you get an entry and so on. (those who liked your photo have to like my fanpage first for the like to be valid )
6. Leave a comment here with your Gfc name, Fb name, share link and the e-mail you used to make an account on the site.


There will be 10% winners of the number of people that enter this giveaway. For example, for 100 people there will be 10 winners and prizes !

Poate vi se par mai multe conditii dar au fost impuse de sponsor insa consider ca pentru cine isi doreste nu vor fi asa dificil de respectat. Giveaway-ul incepe astazi pe 26.09 si se va incheia intr-o luna. 
                This giveaway starts today 26.09 and ends on 26.10.


                                             Good luck !


                                                 XoXo4 comentarii:

 1. GFC: Oana
  FB: Oana Catalina
  FB share: https://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=163562260399421&id=100002946092149
  email Thboxes: oana [dot] catalyna [at] yahoo [dot] com

  RăspundețiȘtergere
 2. unde trebuie sa lasam comentariul cu datele noastre?

  RăspundețiȘtergere
 3. gfc: Elena
  fb: Ramona Elena
  nume cont thboxes: elena dot duchin at yahoo dot com

  RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...