12 septembrie 2011

Review Balea Trend it up crema de intins parul



Hello girls Am revenit cum am promis cu review la crema pentru intins parul de la Balea. Am aproape o luna de cand am folosit-o si am avut destul timp sa-mi fac o parere adecvata despre acest produs.



Descrierea produsului:


Relaxare pentru bucle si par ondulat indiferent daca aveti parul lung, scurt, ondulat sau drept, aplicand aceasta crema de par el va deveni mai neted pentru  perioada mai indelungata. Parul devine usor de pieptanat si este protejat. 

Mod de utilizare: In functie de lungimea parului aplicati o cantitate de una pana la doua doze de crema de marimea unei nuci pe parul umed. Se piaptana, se lasa sa se usuce natural sau cu ajutorul uscatorului. Pentru perfectionare se poate folosi placa de par. 

Inainte de toate o sa va descriu putin tipul meu de par si anume firul subtire si firav cu tendinta de ingrasare. Si pentru ca este subtire si moale se onduleaza foarte repede. Am folosit crema exact cum zic si ei, imediat dupa spalare pe parul umed si nu am mai folosit nimic altceva. Parul a fost usor de pieptanat (desi credeam ca nu va fi ). Am aplicat crema si am tinut prosopul in cap jumatate de ora iar apoi am folosit uscatorul. 

Partea buna este ca a devenit mai neted, fara fire electrizate (cum patesc in general) si a capatat un aspect silky.
Partea proasta nu mi-am simtit parul incarcat dar il face foarte moale si isi pierde din volum. Plus are un miros cam ciudatel, nu stiu sa zic a ce, ne impacam mai greu dar o data uscat nu se mai simte asa rau.

Am incercat sa aplic crema evitand baza parului unde am folosit spuma pentru volum si rezultatul a fost unul mult mai bun asa. Daca va asteptati sa obtineti par drept drept ca atunci cand folositi  placa veti fi cu siguranta dezamagite. Dar mie una imi place rezultatul pe care mi-l da si anume unul natural. Daca as putea schimba mirosul ar fi perfect dar na cum se zice nu le poti avea pe toate :))

Cantitate- pret 150ml pentru 9,3 ron

O puteti cumpara din drogheriile Dm. Urmeaza sa incerc si spray-ul termoprotector tot de la Balea. 


             Voi ce produse pentru par Balea ati incercat ?

                                                
                                                  XoXo

7 comentarii:

  1. Multumesc pentru review, chiar cautam un asemenea produs:)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am incercat multe de la balea si am ramas inmpresionata:D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu folosesc produse de intins parul, dar oricum citesc cu interes reviewuri,nu se stie niciodata . te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. da, era de asteptat sa nu il intinda perfect...cred ca doar placa de intins poate da randament maxim in problema asta...
    multu de review :)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar eram curioasa de crema asta, am trecut de atatea ori pe langa ea si tot nu am cumparat-o. merci pentru review, fff folositor!

    RăspundețiȘtergere
  6. o mica intrebare.. daca am parul odulat si imi doresc sa ramana asa, pot folosi aceasta crema? imi doresc doar mai multa stralucire ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu zic ca da, nu cred ca o sa iti afecteze buclele. Dar poti incerca altceva din gama Balea , asta daca ai DM la tine in oras.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...