12 octombrie 2011

Tag: Cand eram mica.



Am primit un tag foarte cuuute de la Endre si vreau sa-i multumesc pe aceasta cale. Mi-a facut placere sa-mi amintesc de copilarie ! E frumos din cand in cand sa revii la momentele alea fericite si lipsite de griji pe care nu le pretuiam cum trebuia atunci :) Well sa trecem la intrebari, nu vreau sa devin melancolica !

1. Ce raspundeai la intrebarea: ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
Ah, de la model (defilam mereu prin casa) la profeasoara pana la doctorita. In fiecare luna vroiam altceva :))

 
2. Care erau desenele animate preferate?

Eram loca dupa Sailor Moon ! Ma fascinau complet desi pe vremea aceea
le urmaream uneori fara subtitrare. Plus cine nu-l iubea pe Tuxedo Mask ? Si Tom si Jerry urmaream cu drag si niste desene Mya voleibalista cred nu mai tin minte exact cum se numeau dar de acolo am dezvoltat o atractie catre volei !

3.Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?
Prima pe care mi-o amintesc ! Aveam 4 anisori si am avut un tort micut asa ca pentru mine cu 4 lumanarele. Atunci a fost pentru prima oara cand mi s-a spus sa suflu in ele si sa imi pun o dorinta pentru ca se va indeplini ! Mi-am dorit un catelus si l-am si avut pentru putin timp. De atunci credeam ca dorintele chiar se indeplinesc de la suflatul in lumanarele :)) Ce bine ar fi sa cred asta si azi...

4. Ce jocuri preferate aveati?
Pe vremea mea (cum a sunat asta nu sunt asa batrana am doar 21 de ani ) copii inca mai stiau ce e aia joaca adevarata (nu pe calculator ) Inca exista bucuria sa joci pititea,, sa alergi, sa fugi, sa simti adrenalina. Saritul elasticului si coarda erau aproape activitati zilnice iar atunci cand intervenea plictiseala ne apucam de papusi, hainute si alte jucarii insiruite pe iarba verde la un picnic intre fete.

5. Ce iti doreai sa faci neaparat si inca nu ai reusit?

Visam la un baiat ca Tuxedo Mask :)))) Well, inca nu l-am gasit :D still searching. Si visam sa scriu o carte, imi placea sa scriu scurte povestioare :)

6. Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?

Prima pasiune voleyball si singura cred. Nu eram asa indrgaostita de ora de sport pentru ca mi se parea cam inutil ce faceam.  As fi vrut sa jucam voley tot timpul :D


7. Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?

Hm, cred ca Justin Timberlake ! Ma vrajea parul lui usor cret de pe vremea aceea (cand inca era cu Britney Spears)
plus ochii lui albastrii ::X

8. Cel mai frumos obiect cerut( eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae?
De la Mos Nicolae nu aveam pretentii mari (vroiam doar o tooona de dulciuri :D). Eram mereu bucuroasa de orice cadou primit dar tin minte ca de un Craciun am primit un glob din acela rotund cu zapada in el care se invartea si avea luminile. Pe vremea aceea nu vedeai asa ceva des si am ramas fascinata de el. Il am si acum !

Va provoc pe toti cei care veti citi aceasta postare sa faceti si voi tag-ul sau macar sa va amintiti de momentele frumoase din copilarie !
                       
                                                 XoXo




Un comentariu:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...