2 octombrie 2011

Wishlist ThBoxes



Multe dintre voi stiti deja site-ul ThBoxes.com iar pentru cele care nu stiu este un site cu diverse accesorii la preturi foarte accesibile. Au de la bratari, inele, accesori de par pana la ceasuri genti si corsete. "Scotocind" pe site-ul lor am dat de cateva lucrusoare pe care mi le doream de mult si anume cercelusii cu pene normale si de paun. Caut de foarte mult timp si la mine in oras nu am gasit. Mai jos cateva poze cu accesoriile care mi-au atras atentia:












..si partea buna au free shipping in toata lumea !

Daca va place ce ati vazut mai sus va invit la un giveaway ThBoxes unde puteti castiga un accesoriu la alegere de pe site-ul lor. Detalii gasiti  aici !


                                                XoXo


7 comentarii:

  1. Da.  Si mie imi plac cerceii cu pene.
    de curand am castigat si eu o pereche la alegere de la acesta bloggerita care ii face : http://cerceloosh.blogspot.com/2011/09/delicious-ear-candy.html
    asa k daca vrei sa-ti vina mai rpd decat cei de pe thboxes poti lua de la ea.
    Ultima bratara e ff faina, o am si eu insa dezamagirea e ca nu e deloc din piele. Mie asa mi-a lasat impresia cand m-am uitat pe net si anume ca ar fi de piele, evident am fost naiva ca la un asa pret nu avea cum... Insa e de efect si e lucrata f corect, deci isi merita banii.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. O pereche de cercelusi asemanatori cu primii mi-am luat eu <3 Abia astept sa ajunga  !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu astept de 1 luna si ceva si tot nu am primit nimic

    RăspundețiȘtergere
  4. very cool items, feather earrings seem to be very in right now!

    Costin M. | http://costinm.com

    RăspundețiȘtergere
  5. produsele lor sunt super dragute , dar sincera sa fiu este cam suspect site-ul si personalul,cel putin eu asta am dedus dintr-o conversatie cu thboxes , poate sunt eu mai suspicioasa de fel , sper sa fie ok ptr ca si eu imi doresc multe de pe site , dar mai astept ptr ca le-am propus plata ramburs (nu am incredere in metodele lor de plata )

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...