5 ianuarie 2012

Despre ON LiNE- sapun lichid cu liliac si sapun lichid cu masline



Marca ON LiNE este o gama de produse pentru ingrijirea zilnica ce iti ofera prospetime si confort pentru intreaga zi. Astazi vreau sa va vorbesc despre sapunul lichid marca On LINE. Produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome: Lapte si Miere, Lacramioare,Castravete, Tei, Magnolie,Lavanda,Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.



ON LiNE, liderul pe piata poloneza de sapun lichid, aduce doua noi sapunuri lichide: cu liliac si cu masline. Ingrijirea mainilor va deveni astfel mai placuta si mai eficienta.
Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.
Mainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala(FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mâinilor, păstrându-le sănătatea şi frumuseţea.



Am avut ocazia sa testez si eu cele 2 noi arome. Ador produsele care contin ulei de masline dar am ramas placut impresionata de mirosul puternic de liliac. E o placere sa-l folosesc, imi lasa impresia ca primavara a sosit deja la mine acasa. Pe langa aromele placute, imi place consistenta sapunului si faptul ca este antibacterian ceea ce duce la eliminarea eficienta a bacterilor si microbilor. Sapunul lichid mi se pare o alegere mult mai practica decat sapunul obisnuit atunci cand vine vorba de folosirea lui la bucatarie, imediat dupa ce spalam vasele este ideal pentru a ne hidrata si catifela pielea mainilor. Spalatul vaselor devine mai putin neplacut atunci cand la sfarsit ma rasfat cu acest sapun lichid. 
Produsele On Line le puteti gasi pe rafturile marilor retele de hypermarketuri (Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Selgros), supermarketuri (Carrefour market, Mega Image, Billa, Interex)

Cantitate/ pret 500 ml pentru 9.50 ron/


Voi ati incercat sapunurile lichide On Line ? 

Astept mesajele voastre si prin rubrica Contact. Va voi raspunde cu mare placere !

XoXo

6 comentarii:

  1. inca nu s`a terminat giveaway`ul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC ;CLAUDIA
    LIKE CU NULEMEL BERCEA CLAUDIA
    FB ;BERCEA CLAUDIA
    Spuma de baie On Line poate fi gasita in 4 arome: Marin, Vanilie, Lapte & Miere si Pin

    RăspundețiȘtergere
  3. Girlswannahavefunx25 iunie 2012 la 02:14

    nu le-am incercat dar ...sunt pe lista celor care TREBUIE sa le incerc:*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...