7 iulie 2012

Favoritele lunii iunie




Ce am folosit luna aceasta:
  • gel de dus Apidermaliv
  • spray autobronzant Sundance
  • apa termala Ivatherm
  • crema antirid si anticearcan Ivatherm
  • paleta Beauty on the Go Elf - Happy Hour
  • demachiant bifazic Balea
  • discuri demachiante Family Care
  • ruj Miss Sporty Bubble Gum
  • oja Golden Rose
  • fond de ten Revlon Colorstay

A trecut si luna aceasta fooarte foarte repede ! Am tras chiulul cu favoritele lunii mai dar ma voi revansa acum. Fondul de ten Colorstay mi-a fost prieten de nadejde luna care a trecut si a facut fata temperaturilor ridicate. Demachierea a fost problematica la inceput, dar de indata ce am inceput sa folosesc iar demachiantul bifazic de la Balea si super dischetele demachiante de la Family Care totul a devenit  extrem de simplu. Ador dischetele demachiante, cele mai bune folosite vreodata ! Am folosit foarte mult o nuanta de ruj corai de la Miss Sporty iar in rest balsam de buze.

..m-am rasfatat  cu gelul de dus Apidermaliv care contine ulei de masline, unt de shea si laptispr de matca si pentru ca nu am apucat sa ma bronzez inca am folosit sprayul autobronzant Sundance achizitionat din DM care este ok, nu lasa pete pe piele atata timp cat este folosit cum trebuie.

..am continuat testarea Ivatherm si cel mai mult sunt multumita de aceste doua produse: crema anticearcan si antirid si apa termala care m-a insotit mereu in geanta si m-a racorit in momentele in care aveam nevoie.


...am folosit paleta de la elf care a suferit si un mic accident dupa cum se poate vedea. Nu imi place deloc faptul ca nu vine cu o carcasa care se poate inchide O sa urmeze un review pentru ca stiu ca mi-ati cerut.
...si am primit o oglinda care ma face sa ma simt ca o regina :))) mi se pare mai fancy asa :D nu lipseste din geanta mea.


Voi ce ati folosit cu drag luna aceasta? Ce v-a placut mai mult din favoritele mele?

XoXo

6 comentarii:

  1. Miruna Ana-Maria7 iulie 2012 la 23:22

    Si mie mi-a placut la fel de mult Fondul de ten Revlon.Este foarte bun si rezistent! La inceput aveam probleme cu aplicarea dar de cand am pensula de la elf nu mai am probleme:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Miruna Ana-Maria7 iulie 2012 la 23:23

    Si demachiantul de la Balea este foarte foarte bun pentru fondul de ten care se incapataneaza sa ramana pe ten:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, cu alt demachiant trebuia sa insist foarte tare dar cu bifazicul Balea se ia instant si repede, imi place ca demachierea sa dureze cat mai putin pentru ca seara cand sunt obosita nu am chef sa stau jumatate de ora pentru asta. Asa ca are 10 plus de la mine :D

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau review pentru sundaaance :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador oglinda. Apa termala Ivatherm e si printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...