9 iulie 2012

Week in photos (3)



Am ajuns la a treia postare de genul Week in photos, devine incetul cu incetul o traditie :D O sa incep tot cu categoria mancare. De cand am luat vacanta oficial cam tot ce am facut a fost sa mananc, sa ma relaxez intruna si sa citesc carti. Intr-un final va trebui sa ies din starea asta si sa-mi reiau activitatile, primul pas a fost sa scriu postari mai des pe blog. Am o tona de review-uri restante si nu exagerez ! ..plus alte lucruri de care as vrea sa va vorbesc pentru ca in fond noi suntem mai mult decat produse de machiaj, de frumusete si haine.. ne preocupa si alte lucruri :)

Revenind la mancare, mai toata saptamana am mancat masline veeerzi ! Si se vede asta pe tenul meu. Am mancat pentru prima oara vara asta porumb fiert, tot ce pot sa spun este yummy si sanatos :) Am fost in Kaufland in cautare de lime si menta pentru mojito home made dar nu am gasit menta proasptaa :( sad face. Asa ca nu am luat nici lime, in schimb mi-am facut provizii de lamaie. Am inceput sa beau in fiecare zi apa cu lamaie, in cantitati moderate sucul de lamaie pentru ca poate deveni problematic pentru stomac, mai ales pentru persoanele cu inceput de gastrita. Exista o cura faimoasa de 14 zile in care se bea apa cu lamaie fara zahar si de preferat se consuma doar legume pe durata perioadei.. dar este mult prea drastica metoda asta pentru mine, asa ca am hotarat sa mananc moderat si sa inlocuiesc apa simpla cu apa cu lamaie fara zahar, asta e partea tricky - no sugar baby !
Mi-am permis insa o mica scapare culinara si mi-am facut o portie mare de cartofi prajiti dupa motto-ul macar astia's mai sanatosi ca cei de la Mc Donald's :))


..dupa cum stiti sau poate nu, am terminat cu licenta si bineinteles ca a trebuit sa sarbatoresc nota mare obtinuta ..doua cifre, da :))


..am purtat foarte mult noua palarie, ca de obicei cand imi cumpar ceva trebuie sa-l port neaparat o perioada pana mi se duce entuziasmul ca sa zic asa...

..si imi place oja coral, o nuanta pastelata dulce, de la Rimmel London. Am luat-o din DM doar cu 5,9 ron, sunt reduse si au o multimee de culori frumoase !

..summer mood  (^_-)

...si din nou m-am rasfatat cu pizza :D ce sa-i fac nu ma pot abtine
..si pe oriunde m-am plimbat am hranit porumbeii, vrabiutele, cainii.. cam tot ce imi inspira "sunt flamand si dragalas" :))))

Nu am putut sa surprins apusul care l-am zarit saptamana asta, am descoperit ca oricat as incerca nu reusesc sa iau aparatul peste tot cu mine. Maybe next time ! Saptamana care vine voi fi in cautari de noi costume de baie :D

XoXo

6 comentarii:

  1. Ce dragut esti imbracata!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ah mooor dupa palaria ta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Calin Andreea Daniela10 iulie 2012 la 12:24

    Oare exista ceva care sa nu-mi placa din pozele tale? Nu...Si daca ai inceput cu masline verzi m-ai cucerit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru licenta! Si mie imi plac maslinele verzi si porumbul fiert :) Uitasem de pizza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc :* pizza din cand in cand, asa ca rasfat :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...