1 iulie 2012

Week in photos (2)



Hello girls♥

Am revenit cu o noua postare Week in photos. Incepe sa-mi placa desi nu am apucat sa fac nici saptamana asta poze pe cat ar fi trebuit..mereu uit sa pozez ceva sau sa iau aparatul cu mine. Saptamana asta a fost la fel de agitata dar am incercat sa mananc mai echilibrat. Am incercat noi cereeale cu Musli din Kaufland care sutn destule de bune dar le prefer pe cele cu capsuni tot marca Stilla. La pranz si seara am mancat de obicei doar salata si uneori oua fierte iar desert nectarine si zmeura + multa multa apa.


..saptamana asta am fost in probari. a trebuit sa aleg cu ce ma voi imbraca la examenul oral de la licenta si am ales camasa de la New Yorker cu o fusta de la Orsay si ramane de vazut cu ce ma voi incalta.


De cand a inceput valul de caldura, nu m-am despartit de fondul de ten Colorstay dar mi se parea ca demachiantele pe care le aveam acasa nu faceau fata. Mi-am amintit de Bifazicul de la Balea si este excelent pentru demachierea acestui fdt, foarte repede si usor, fac echipa buna cele doua. De asemenea, am folosit coraiul pe buze si unghii. Si cum v-am spus si pe pagina de facebook, am inceput sa citesc carti despre limbajul trupului, gesturi si ceea ce spun ele despre oameni. Sunt foarte interesante, inca  mai de citit dar voi reveni cu ideile importante. 

..saptamana asta m-am imbracat mai casual, mi-am scos tenesii de la cutiuta si tricoul meu "rock" de la Bershka

 In pauza dintre invatat m-am rasfatat cu rulada de inghetata de la Kaufland. E geniala si are 3 arome: vanile, cacao si capsuni si fulgi de ciocolata pe deasupra.

..mi-a sosit si salopeta de la Miniprix, este foarte lejera si dintr-un material subtire, ideal de vara.

..fratele meu mi-a facut o surpriza si mi-a cumparat un sandwich maker pentru ca nu mai aveam de mult timp unul. ador culoarea, e vesela si ma binedispune.



..si ca sa am noroc la licenta mi-am atarnat o amuleta feng shui la fereastra.. Sa-mi tineti pumnii marti, imi doresc mult sa iau nota 10 !


Am uitat sa va arat poze cu mostrele pentru protectie solara Bioderma pe care am inceput sa le folosesc. O sa revin cu review.


Va pup !

XoXo

14 comentarii:

  1. baftaaaa :*:*
    Se pare ca mancam acelasi tip de cereale :)). Doar ca eu imi cumpar doar de ciocolata:D

    RăspundețiȘtergere
  2.  Multumesc :*:* eu am zis ca incerc altele, imi luam tot marca asta dar cu capsuni :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat ceva nou despre tine. Nu stiam ca ai un frate:)  Draguta salopeta de la Mini. Sa o porti cu placere!  Bafta la licenta! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc :* da, am un frate mai mare :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata delicios rulada de inghetata, si eu o adoor.Bafta cu licenta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bafta la licenta!!!
    Ce bine arata salopeta! Poate faci un OOTD. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-mi place tinuta cu tricoul Bershka, in special vesta de blugi:X:X
    Mult succes la licenta!!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Vestuta e cea de la Miniprix, triocul il am de rveo 2 ani cred..multumesc mult :*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pooofta mi-ai facut de rulada cu inghetata!!!!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...