29 august 2012

Trusa de machiaj care m-a fermecat ♥



Acum cateva minute ma uitam pe siteul celor de la Makeup Shop la produsele Nyx proaspat aduse si la promotiile existente. Navigand printre atatea tentatii am dat de cea mai mare posibila, si anume o trusa de machiaj Nyx, pe care am pus ochii de mult timp, dar care nu se gasea la noi. Am abandonat ideea pe moment, dar stiam ca o sa fac cumva sa ajunga in posesia mea.

Inainte sa va spun ce paleta este vrea sa va zic ca nu sunt fan Jerseylicious si nu stiu cu ce se mananca exact, insa aceasta paleta mi se pare superba. Daca v-ati dat seama stiti ca vorbesc despre Trusa machiaj NYX Haute Jersey Leopard Couture si este inspirata dupa serialul TV Jerseylicious.

Paleta de machiaj contine 24 farduri de pleoape diversificate in mai multe culori, 3 pudre bronzante, 2 farduri de obraz, 2 luciuri de buze si un iluminator.
Trusa de make-up include doua oglinzii mari si 4 aplicatoare pentru fardul de pleoape.



Pozele sunt preluate de pe siteul www.makeup-shop.ro

Imi place la nebunie cum se prezinta si culorile sunt pe placul meu ! Este si la promotie doar 99 ron de la 125 si acum ma oftic putin ca mi-am cheltuit banutii pe haine si sper sa mai fie in stoc ceva vreme. Am observat si alte palete mari Nyx pe site, dar gandul meu a ramas tot la aceasta.


Ce parere aveti de paleta? Voua va place?


XoXo

10 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...