19 august 2012

Week in photos (4)



..si am ajuns la postarea cu numarul 4. Din nou am avut o perioada cam aglomerata in care nu am avut foarte mult timp de dedicat postarilor pe blog, asa ca am zis sa revin incet cu un Week in photos. Am niste reviewuri de terminat si un wishlist de toamna pentru ca eu de ceva timp am inceput sa ma gandesc la ce voi imbraca in septembrie si octombrie. M-a cuprins euforia de toamna deja :)).

Voi incepe cu bunatatile pe care le-am savurat saptamana aceasta. Am descoperit la Real un pui gata facut in punga ermetica, se pastreaza cald si bun, la care merge taman bine un ketchup dulce. Yammy ! Este mult mai gustos ca cel din Auchan si voi ramane fidela acestuia de acum incolo. Am folosit din el si pentru a-mi face salata de varza cu piept de pui, masline si zeama de lamaie. O prietena de-a mamei s-a intors din Italia si ne-a adus niste sos si cascaval de care folosesc italienii la faimoasele lor spaghete si rezultatul a fost unul foarte delicios, complet diferit de incercarile mele esuate de a face sos din rosii.


A fost ziua fratelui meu, e un "Marin" si el asa ca i-am preparat tortul meu cu piersici a la Ale. Nu vreau sa ma laud, dar acesta chair imi iese de minune :D.. si am mancat foarte multa inghetata saptamana asta, cea mai haioasa a fost aceasta in forma de ursulet panda.


M-am relaxat la piscina si am mai prins putina culoare, de data aceasta fara arsuri si chiar fara sa ma inrosesc cat de putin. Ador lotiunea Nivea cu spf 30, intra foarte usor in piele, nu este deloc lipicioasa si este si rezistenta la apa. 


 Am facut din nou shopping si inca mai am de dat o tura pentru a prinde ultimele reduceri. Va urma un haul :D si mi-a sosit coletul de la Oasap cu colierul comandat - http://www.oasap.com/necklaces/13222-pyramid-shaped-chain-necklace.html . Este si mai pretty in realitate. Voi face o tinuta cu el cat de curand !

 Am inceput sa testez bunatatile de la Glow and Glamour. Este a doua bb cream incercata, dupa cea de la Garnier. Si ador blushul mozaic si pudra 2 in 1, tenul arata foarte fresh si luminos.


Nu m-am despartit de Travalo si nici nu cred ca ma voi desparti de acum incolo, decat daca uit din greseala sa-l bag in portfard. 


Mi-am dat si o comanda pe Romwe si Miniprix, dar veti vedea ce mi-am luat cand vor sosi. Din pacate nu cred ca voi primi coletul Romwe pana la ziua mea :( sad face. Scotocind pe siteul Romwe m-am indragostit de acest blazer, nu e tocmai o culoare de toamna, dar tot l-as purta. E adorabil !!!

..si va intreb si aici, cum v-am intrebat si pe pagina de Facebook. Ati observat cred si voi nebunia cu camasile fara maneci si veste. Eu vreau o vesta de genul pe care s-o pot purta si cu un pulover subtire, mi se pare ideala pentru vremea din septembrie spre octombrie. Imi place foarte mult albul, dar si cele gen army si sunt atat de faine amandoua. Voua care va surade mai mult ?
dreapta spre stanga


Nu uitati sa dati click pe poze pentru a le vedea mai mari. Astept impresiile voastre prin rubrica de comentarii.

XoXo

6 comentarii:

  1. Ce-mi place colierul! Sa-l porti cu placere!
    Sacoul de la Romwe e dragut rau.
    Abia astept sa vad ce ti-ai comandat. Am fost si eu azi prin Mini si m-am ales cu o bluzita si un maieu♥
    Vesta alba imi place mai mult :D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. am remarcat si eu blazerul pe site... e foarte tare... si vestele sunt frumoase amandoua, pe mine ma reprezinta mai mult cel army. si iti spun inca o data cat de mult imi place camasuta albastra! 

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare superb blazerul, si nuanta e totusi discreta asa :D lvestele ma reprezinta amandoua, de asta e greu de ales :))) camasuta din asta vreau sa-mi iau si pe alb :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc :* inca nu l-am purtat , dar abia astept <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant blazerul :P Vesta alba e superba, cred ca ti-ar sta foarte bine. te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  6.  Cea alba a avut cele mai multe voturi observ :D si eu adooor albul. multumesc  de comentariu :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...