19 septembrie 2013

Reduceri tentante in DM



De fiecare data cand se iveste ocazia, fie ca am nevoie de ceva anume, fie ca sunt doar in trecere si dau de un magazin DM nu ezit sa intru. De obicei imi propun sa stau maxim 20 de minute, dar mai mereu pierd notiunea timpului si ajung sa stau lejer 45 de minute (in cel mai bun caz :D). M-am bucurat tare mult cand au venit si la Pitesti, dar acum de cand stau mai mult prin Bucuresti am ocazia sa dau si mai des de acest magazin si tentatia de a intra devine mult mai mare.

Citisem cate ceva pe alte bloguri ca ar fi multe produse reduse si inca de la intrare am fost intampinata de  produsele Balea reduse, mai precis gelurile de dus si deodorantele - 2 produse pe care le folosesc si le recumpar de fiecare data cu mare placere.



Gasiti gelurile de dus la pretul de 3,99 ron iar deodorantele la 4,99 ron. 

Dupa lungi teste si incercari, mi-am luat gelul de dus cu miere si lapte care miroase la fel ca cel de la Palmolive care imi place tare mult.
La deodorante m-am decis in cele din urma la cel cu cocos&nectarina (favoritul meu) si la cel cu lime.
Si nu am putut sa ies de acolo fara demachiantul bifazic tot marca Balea.

                    

Daca ar fi fost dupa mine, ieseam de acolo cu minim 3 deodorante si 3 geluri de dus, dar fiindca nu am fost singura am fost convinsa in cele din urma ca nu am ce face cu atatea si ca am si acasa altele incepute. Lucru perfect adevarat si logic, dar la asemenea pret ce mai conteaza ?? :)) De aceea am in plan o noua vizita - vreau sa iau acasa cu mine un gel de dus cu mango si ylang ylang, si posibil inca un deodorant cu cocos sa imi asigur stocul :))

Si fratele meu si-a luat un gel de dus pentru barbati Balea la acelasi pret care era 3 in 1 - pentru par, fata si ochi. A fost tare incantat cand i l-am aratat si i-am facut cunostiinta cu aceste produse de care nu auzise prea multe pana acum.

Revenind la reduceri, aproape oriunde va uitati o sa vedeti preturi cu eticheta rosie de reducere. E de bine, si totusi de rau pentru ca s-ar putea sa fiti tentate sa goliti portofelul fara sa mai ascultati de logica. Vedeti cateva mai jos:





Daca vreti sa vedeti si mai multe reduceri, gasiti oferta pe luna septembrie aici:


Voua va plac produsele Balea ?

XoXo

3 comentarii:

  1. Si eu as sta mult si bine in DM de fiecare data cand ajung pe acolo, dar vezi cum e.....se goleste si portofelul :))) Data trecuta mi-am luat si eu un gel de dus Balea cu nectarine si cocos, miroas e senzational :X Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :d creeaza dependenta magazinul :)) Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, cui nu ii plac reducerile?!Produsele Balea sunt asa de parfumate si mie imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...