30 noiembrie 2012

Despre platforma Lookbook.nu



M-am gandit sa fac o postare in care sa va vorbesc despre platforma Lookbook.nu, si asta deoarece am observat ca multe persoane nu au auzit pana acum de aceasta sau nu stiu cum se foloseste exact. Poate va fi de folos aceasta postare pentru voi :) De curand mi-am facut si eu un cont propriu zis, pana acum intram aproape zilnic sa ma inspir si sa admir tinutele postate de alti utilizatori. Lookbook.nu este o platforma dedicata celor pasionati de moda si in special de street style. Utilizatorii pot posta poze sau colaje cu tinute purtate de ei, iar ceilalti pot da Hype, Luv sau pot lasa un comentariu cu privire la tinuta respectiva. Pe langa aceste optiuni mai exista posibilitatea de a da Fan unui alt utilizator, si astfel vei putea vedea de fiecare cand va posta o tinuta noua :)

Poate nu vi se pare mare lucru pana aici, insa de la fiecare tinuta postata utilizatorul poate seta etichete pe hainele care le-a purtat, carui brand ii apartin sau pot lasa linkul catre magazinul online de pe care pot fi cumparate. De asemenea, exista optiunea de search unde poti cauta de exemplu:  pantaloni scurti si iti vor aparea o multime de tinute in care exista pantaloni scurti. Bineinteles, cautarea poate fi mult mai avansata la modul sa adaugi si culoarea pe care doresti sa o cauti (toate astea in limba engleza..evident)

Si pentru cei/cele prea lenese sa isi faca un cont..se pot loga direct cu contul de facebook si pot "hypui" si da "luv" intr-o veselie. De asemenea, se pot adauga direct de acolo in Pinterest tinutele care va atrag atentia si va plac :) I do it all the time!
Pe mine ma gasiti pe Lookbook aici: http://lookbook.nu/alexandraafu


Sunt curioasa daca voi folositi Lookbook.nu, si daca da ce parere aveti de aceasta platforma.

XoXo

2 comentarii:

  1. Imi plac mult colantii astia, cred ca ti-am mai zis! :)
    Ai un tag de la mine: http://myblueberrynights-andreea.blogspot.ro/2012/12/winterlicious-tag.html
    Te pup

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...