18 noiembrie 2012

Haul Jewelry-box.ro



Da..inca un haul :d de data asta cu niste bijuterii de care eu una m-am indragostit ! Cum nu am mai postat asa des in ultima perioada am multe sa va arat :) Site-ul jewelry-box.ro l-am descoperit acum ceva timp, si imediat dupa am adaugat multe dintre produsele disponibile pe site in wishlist pentru ca mi s-au parut niste modele mai aparte..si eu una nu cred ca m-am inselat cu alegerile mele. Nu cred ca v-am mai spus, dar imi plac foarte mult cerceiiii, cu cat mai multi cu atat mai bine ! In ultima perioada au inceput sa-mi placa cei cu surub, dar am zis sa diversific putin si mi-am ales niste cercelusi mai mari. O sa-i vedeti in pozele de mai jos. Cutia in care au venit bijuteriile m-a incantat foarte tare si o tin la loc de cinste :D De cand stau in Bucuresti avantajul e ca primesc coletele prin curier mult mai repede, dar pe acesta l-am primit a doua zi imediat si am fost surprinsa. Imi place cand se acorda atentie atat detalilor cum ar fi modul in care sunt ambalate, cat si livrarii produselor. Un thumbs up celor din spatele site-ului.
 Mai jos puteti vedea pozele si voi comenta pe parcurs.



Cerceii acestia cu surub imi plac foarte mult..tot a trebuit si o pereche cu surub, nu m-am putut abtine  :))

 Cu acest inel a fost love at first sight ! Este suuuperb, il ador :D

..si am lasat la urma colierele statement. Nu stiu care sa zic ca imi place mai mult dintre ele, fiecare are farmecul lui. Le-am purtat pe amandoua, cel de-al doilea vine fix la baza gatului si l-am purtat in club cu o camasa deschisa, am atras atentia cu el. Celalalt l-am purtat la tinute mai casual, o sa vedeti in urmatoarele postari de tipul outfit of the day.
 Sunt curioasa daca va plac alegerile mele si nu uitati ca v-am oferit si voua sansa ( 3 norocosi) sa castigati bijuteria preferata de pe www.jewelry-box.ro.

XoXo

5 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...