25 noiembrie 2012

Haul Romwe.com



Astazi o sa va arat comanda de la Romwe.com pe care de abia o asteptam sa ajunga si spre norocul meu intr-o saptamana am si ridicat-o ! Cel mai mult imi doream sa vad paltonul pe care l-am ales, eram curioasa daca arata fix ca in pozele de pe site (mi-era teama sa nu ma trezesc cu alta culoare) dar din fericire a coincis atat la model, cat si la culoare. Am ales marimea potrivita M, S cu siguranta mi-ar fi fost mult prea strans. Imi place modelul pentru ca are o banda la spate care evidentiaza talia, dar in fata vine putin largut. Este din lana si este destul de calduros. Singurul inconvenient este ca are buzunarele mici si mereu imi iau si manusile cu mine. Cu toate acestea toata lumea mi-a spus ca sunt frumusica in el :D
Pe langa palton mi-am comandat un pulover alb si niste pantaloni scurti cu talie inalta care imi plac foarte mult. De pulover nu sunt asa incantata, desi e calduros mi se pare prea larg si mai scurt decat parea a fi in poze si ma gandesc sa il returnez si sa iau alt model.
Pantalonii scurti imi vin la fix si i-am purtat deja la ziua unui amic, dar nu am apucat sa fac si poze. Cred ca o sa reproduc tinuta pentru blog pentru ca am atras atentia cu ea :D sunt de fapt niste pantaloni-fusta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket



Ce parere aveti de noile mele achizitii?Photobucket

XoXo
Photobucket

14 comentarii:

  1. Foarte frumoase hainutele ! sa le porti cu placere ! abia astept un ootd cu pantalonii scurti ! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Super dragute, asteptam un OOTD :) . 

    RăspundețiȘtergere
  3.  Sper cat mai curand, nu am aparatul momentan. Mersi de comentariu !

    RăspundețiȘtergere
  4.  Ma oftic ca nu am apucat sa fac poze aseara cand i-am purtat..dar o sa fac eu altele. Multumesc frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de lucrusoare frumoase! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6.  De pulovar nu sunt asa incantata, il vroiam mai luung...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu siu daca e de vina lumina sau altceva dar pantalonasii parca-s diferiti. Cei din poza lor parca sunt dintr-un material mai diafan pe cand ai tai par ceva mai spre blug?Poate mi se pare mie.
    Puloverul e dragur, dar pacat ca-i scurt. Si mie imi plac astea mai largi.Parca post sa ma desfasor in voie cu ele:)) Si parca-s si mai versatile.
    Si paltonul e frumos.Tu ai fost curajoasa.Ca palton chiar nu as putea sa imi iau de pe internet ca mi-e frica sa nu ma trezesc cu marimea gresita.

    Pupici si sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8.  Da, nu e lumina bine si se evde ciudat..plus ca's facute cu alt aparat. Nu se observa cum vin in fata ca au cutele acelea ca de fustita. Am nimerit bine paltonul, si eu aveam indoieli cu marimea, dar am avut noroc :d

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...