19 septembrie 2013

Haul Romwe.com



In sfarsit am ajuns in posesia coletului de la Romwe. Astept de ceva timp aceasta comanda, a durat cam mult procesarea ei si mi le-au trimis pe rand, dar in cele din urma le-am primit si totul a fost in regula. 
Doar ca atunci cand am plasat comanda vremea era inca prietenoasa. O sa va povestesc cate ceva in parte de fiecare produs.



O sa incep cu salopeta pe care v-am aratat-o si pe pagina de facebook este superba si spre fericirea mea destul de grosuta cat s-o pot purta si toamna cu dresuri. Plus ca merge perfect si la birou cu un sacou pe deasupra si un colier care sa completeze tinuta. Deja am in cap mai multe idei cum s-o port.
Mi-am luat marimea M sa fiu sigura ca este buna, dar sigur mi-ar fi fost bun si un S.


O gasiti pe site aici




Aceasta rochita este superba ca si croiala, cat si culoare. Bineinteles este asimetrica, mai scurta in fata si lunga aproape pana jos la spate. Merge purtata fara sutien si ma simt ca o printesa in ea, deci big like. Din cate am vazut eu nu mai e disponibila pe site. 

Dar gasiti alte rochite interesante aici

Sper sa mai prind o zi cat de cat calduroasa si sa ma aventurez s-o port. Cu dress negru cred ca ar arata ciudat purtata, paote cu dress normal si niste bocancei.




Camasa aceasta o ochisem de mult pe site si am prins-o redusa la 14 dolari. Mi-am ales pe culoarea alb, dar o gasiti pe site si pe bleu si un visiniu frumos. Este ceva mai decupata sus la brate si merge purtata mai degraba cu un sutien fara bretele sau cu bretele incrucisate in x la spate. Imi place ca nu este transparenta si ca este destul de lunga la spate.

O gasiti pe site aici

       

                           

Si am ajuns la perechea de colanti galactici cum le spun eu. Incet incet imi maresc colectia (mai am deja unii asemanatori in culori de mov si albastru). Insa spre deosebire de ceilalti, pot sa-i port lejer cu bluzite mai scurte pentru ca sunt mult mai grosi la material si mai caldurosi. Deci tocmai buni de toamna zic eu ! Vin in marimea one size.

Ii gasiti pe site aici



Va tot spuneam ca au introdus noi rubrici pe site dedicate produselor pentru frumusete. Ei bine, acolo am dat de frumusetea asta mica care vine cu 5 capete de schimb. Ii zic frumusete mic pentru ca este chiar...mic fata de cum ma asteptam eu. L-am avut pe cel de la Sigma care era destul de mare si greu, insa aceasta mi se pare ca e mic, dar mult mai eficient. Merge pe baterii, eu folosesc acumulatorii de la aparatul de fotografiat.


Il gasiti pe site aici




Imi place foarte mult balsamul acesta pe langa ca are spf 8, este foarte hidratant, da o culoare naturala rozalie buzelor in functie de cat aplic si se pastreaza o urma buna chiar si dupa ce mananc.

Il gasiti pe site aici



..si ultimul produs comandat este un mic mic mic mp3 player, tot pe roz..desi eu l-am comandat pe rosu, dar culoarea pare mai degraba un roz fucshia. Am primit si casti plus cablu usb si incarcator de priza. Se aude destul de bine, daca folositi alte casti mai performante si mai bine.

Il gasiti pe site aici


Cei de la Romwe au reduceri la pulovere si cardigane.



XoXo

Un comentariu:

  1. Big like pentru camasuta si pentru salopeta.Mp3 mi se pare tare girlish, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...