5 octombrie 2013

Comanda de pe Martofchina.com



Astazi o sa va arat comanda de pe Martofchina.com pe care o tot asteptam de ceva timp. A venit putin mai devreme decat credeam eu - de obicei comenzile din China le primeam intr-o luna si ceva, acum a durat fix 25 de zile. Cand am plasat comanda, vremea inca era foarte prietenoasa si banuiam ca o sa mai fie ceva timp...dar m-am inselat complet. Sunt putin suparata ca nu pot purta geaca de blugi, desi la cat de incapatanata pot fi o sa incerc s-o port cu un pulover foarte gros si infofolita cu esarfa. 


Mai jos in prima poza vedeti geaca si pantofii de pe Martofchina.com si fusta pe care am primit-o de pe Romwe, dar despre cealalta comanda o sa va vorbesc intr-o postare separata. 

Cert este ca nu prea am avut noroc luna aceasta cu comenzile pe care le-am dat. Geaca este ok, are un material destul de gros, imi place designul ei si a venit pana si cu eticheta ( ceea ce nu s-a mai intamplat cand am comandat de pe alte siteuri) In schimb, pantofii pe care ii asteptam cu atata ardoare nu ma incap... Uneori marimea 38 imi vine perfect, alteori am nevoie de 39. Problema e ca este cam greu sa imi dau seama fara sa probez. De acum incolo cu siguranta ca voi lua 39 la pantofii comandati online, prefer asa decat sa sufar uitandu-ma la ei atunci cand ii primesc. Drept urmare, m-am consolat sa le fac o multime de poze sa va arat si voua ce frumosi sunt.. si poate una dintre voi se va bucura de ei daca eu nu pot. O sa ii adaug la blogsale :)

Nu am ce sa le reprosez pantofiorilor sunt perfecti in ochii mei. Arata foarte bine si sunt din piele artificiala, iar detaliul care imi place foarte tare este acea bareta si inimioara mica care este atasata. Of, ca iarasi incep sa ma intristez...

Pe Martofcina.com au foarte multa incaltaminte draguta la un pret accesibil si deja am adaugat in wishlist cateva perechi de cizmulite. Va las cu pozele !


Geaca - aici

Pantofi -  aici












Si ce am adaugat pe wishlist




                                                 aici

Daca sunteti interesate de pantofi puteti sa imi lasati un comentariu aici sau sa imi trimiteti un e-mail prin rubrica Contact de sus.

Astept comentariile voastre cu mare interes!


XoXo

8 comentarii:

  1. foarte frumoasa gecuta de blugi:) de cand imi caut si eu una asa simpatica...

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. f draguti pantofii, dar nu sunt din piele...scrie si pe site (faux leather inseamna piele artificiala). ar fi greu de crezut totusi la pretul asta. si pe mine m-a tentat o comanda la ei, dar mi-era oarecum teama ca nu se vor potrivi marimile ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pantofii sunt superbi, superbi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumusele hainute, iar pantofii fac toti banii.Imi pare rau ca nu iti vin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie rau de tot...:( asta e, alta data comand 39 sa fiu sigura

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, am gresit eu. Mersi ca mi-ai spus, am modificat imediat. Geaca e ok, la incaltaminte e mai tricky. La cizme nu am probleme, dar la pantofi e mai dificil :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, am purtat-o ieri si a fost foarte admirata :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...