23 decembrie 2013

Cadouri de Craciun Borealy.ro



Sarbatorile de iarna sunt mereu un prilej de bucurie pentru mine. Ador sa impodobesc bradul si sa pun mici decoratiuni prin toata casa, dar cel mai mult imi place sa caut cadouri pentru cei dragi mie. Intotdeauna imi place sa ofer ceva ce pe mine una m-ar incanta sa  primesc, si nu uit niciodata sa pun accentul pe detalii, cum ar fi modul in care cadourile sunt impachetate. 

De la o vreme, am inceput sa ma orientez catre magazinele online. Este o metoda foarte confortabila de a rasfoi un catalog virtual care de multe ori contine idei de cadouri mai deosebite ca cele care se gasesc de obicei prin malluri.

Magazinul Borealy.ro ofera o gama variata de cadouri potrivite atat prietenilor, colegilor, sefilor sau a familiei si a iubitului/iubitei. 


Mie imi place sa imbin utilul cu originalul atunci cand ofer un cadou persoanelor din jurul meu. Si cand vine vorba de ce cadou mi-as dori eu sa primesc ma ghidez cam dupa aceleasi reguli, dar imi doresc sa fiu totodata si surprinsa cu ceva inedit din canfd in cand. Bineinteles ca nu pot spune nu niciodata bijuteriilor ! Puteti vedea mai jos cateva din bijuteriile superbe care se gasesc pe site.








Pe langa bijuterii, imi fac cu ochiul si aceste seturi cu cosmetice care sunt invaluite in arome specifice Craciunului: mar si scortisoara; si turta dulce,










Iar pentru domni am selectat cateva cadouri mai jos:





                                                 aici: http://bit.ly/1a2cWYD





Voi ati gasit deja cadourile de Craciun ?



XoXo
                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...