15 decembrie 2013

Week in photos



N-am mai facut de mult o postare de genul, dar sper sa ma revansez pe viitor si cu altele. A fost o saptamana agitata, dar totusi presarata de momente de relaxare. In plus, in perioada asta totul mi se pare mai frumos cand vad decoratiuni de Craciun peste tot unde ma duc. Imi vine sa le cumpar pe toate chit ca n-as avea unde sa le pun :)))

Si fiindca e luna cadourilor, am decis sa imi fac si eu cateva cadouri pana cand o sa le primesc pe cele de Craciun. Am inceput cu doua comenzi Romwe. Una a ajuns, iar cealalta sper ca este pe drum pentru ca sunt nerabdatoare. Acum mi-am luat un paltonas rosu, o camasa pe care o voiam de mult si o rochita tot rosie. Rosu sa fie luna asta :D



Saptamana asta am inceput sa aplic vitamina A amestecata cu ulei de ricin si ulei de argan si se observa o diferenta deja la felul cum se aseaza si cum arata parul meu. Am aplicat masca de doua ori pe saptamana, seara cand ajungeam de la munca, si o tineam 1 ora sau 2 in timp ce faceam alte activitati.


Am descoperit ojele Revoline si mi-am luat cateva nuante. Bine, mai multe nuante :))) si o pila draguta tot de la ei.

Am terminat crema de la Yves Rocher. Cred ca nu am terminat pana acum o crema asa repede. Mi-a placut cum s-a comportat in combinatie cu fondul de ten de la Revlon. Ma gandesc sa dau o comanda la Yves Rocher, am vazut ca au niste oferte interesante de Craciun. Paleta cu 4 farduri si 3 concealere am luat-o peste tot cu mine si o ador. Facea parte dintr-o trusa de farduri pe care am luat-o de pe Romwe.com, dar o pot folosi si individual. E foarte practica.


Mi-am cumparat si un set Beyonce cu o crema de corp si un spray care miros foarte bine. 


Mi-a ramas gandul la jachetele de mai jos de la H&M si sper ca Mosu sa vada aceasta postare :D
Nu ma supar daca mi le aduce pe amandoua.


Am purtat nuantele specifice perioadei, desi camasa ii ducea pe toti cu gandul la Sf. Valentin :D


 Am primit cei mai cute papucei :D si o steluta care se aprinde. 




.am abuzat de dulciuri cam mult, dar nu regret :D




Mi-am ocupat timpul cu catelusul meu care este probabil worst dog ever...dar ce sa-i fac. Il mai pedepsesc din cand in cand ca in pzoele de mai jos, ca sa fie si el mai linistit, chiar daca pentru cateva minute.


 ..si i-am pus si lui o fundita ca de sezon.


 Ador decoratiunile de Craciuuuun !!!!






Si cam asta a fost in mare saptamana mea, presarata cu plimbari seara admirand luminitele din Bucuresti, dar nu am niste poze prea reusite sa vi le arat si voua.Sper totusi ca mosul sa se indure sa imi aduca si mie un aparat nou :D


  XoXo

3 comentarii:

  1. Frumoase pozele, se vede ca ai avut activitate. Si mie imi plac decoratiunile de Craciun, dar cum nu prea am spatiu de depozitare, la bloc, ma limitez.A stazi merg sa ridic si eu unul din coletele de la Romwe, abia astept. Imi plac papuceii tai, de fapt, iarna, imi place tot ce este moale, pufos si calduros.Pupici pe botic, pentru catelus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase pozele, iar dulciurile acelea arata prea bine :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca Roxana Anitei19 mai 2014 la 12:19

    Vai, paltonasul tau e super sweet!

    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...