15 martie 2011

Set Nivea Natural Beauty



Cine a zis ca sa fii femeie este usor cu siguranta nu stia ce zice..sau era barbat !
 Lumea noastra se invarte in jurul a multor lucruri si incercam sa achizitionam tot ceea ce este mai bun pentru tenul, parul si pielea noastra. De aceea vreau sa scriu despre produsele pe care eu le-am incercat si care merita cumparate precum si produse pe care nu vi le recomand sub nici o forma. In poza cateva din produsele pe care eu le folosesc.

Astazi vreau sa va spun despre setul Nivea Natural Beauty pe care l-am achizitionat in ianuarie, desi citisem cateva review-uri nu tocmai bune.



Setul contine o crema si un gel de curatare exfoliant cu lapte de mango, proteine de casmir. Cumparate impreuna merita toti banii si pretul de 32 lei este unu avantajos. Imi place foarte mult gelul de curatare intr-adevar isi face treaba e cel mai bun exfoliant pe care l-am folosit pana acum plus are un miros foarte apetisant de mango. Crema e buna ca textura si confera stralucire frumoasa tenului insa nu se ridica la nivelul reclamei facute si anume faptul ca poate inlocui fondul de ten :) nu acopera ca fondul de ten in definitiv e doar o crema. Eu o folosesc inainte de fondul de ten sau amestecata cu un fdt mai inchis pe care vreau sa-l deschid. Cam asta ar fi :) Urmeaza si alte postari interesante. Fii pe faza !

                                                                                                           
                                                                                                                                                    XoXo

6 comentarii:

  1. In general produsele de la Nivea sunt bune.Inca nu am incercat acest exfoliant dar pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o intrebare,de unde iti cumperi pensulele de la sigma?vreau si eu sa achizitionez cateva pensule dar in orasul meu nu sunt si pe net nu am gasit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sunt bune majoritatea produselor, am avut cam tot de la ei, si creme si lotiuni si de plaja.

    Majoriattea fetelor de pe blog sunt afiliate la Sigma ( vreau si eu in curand) si au primit cadou o pensula pentru ele si una sa faca cadou giveaway pe blogul lor. Eu chair azi am castigat una la giveaway-ul lui Miuri. Mai sunt cateva in desfasurare, poti participa si tu, uitatete in dreapta am postate niste giveaway-uri si dak dai pe poza duce la link. Ele pot fi comandate de pe siteul sigma.com si iti vin prin posta vamala.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, mie Miuri (la ea am castigat giveaway-ul) mi-a zis ca ajunge in 7-10 zile si trebuie sa ai posta vamala in oras

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...