27 noiembrie 2011

Catalog Autumn/Winter+ Cadou Remington



M-am gandit sa va arat poze din catalogul toamna /iarna Remington si cadoul primit de la ei. In urma cu ceva timp am participat la un concurs organizat de Cristina la care nu am fost printre cele 3 norocoase castigatoare insa cei de la Remington au hotarat sa dea si premii de consolare restul participantelor ceea ce mi s-a parut foarte dragut din partea lor. Inainte sa vedeti ce am primit, vreau sa va arat poze din catalogul lor. Mi-a facut mare placere sa-l rasfoiesc si sa descopar lucruri interesante.



Urban Limited Edition mi-a placut la nebunie. Cine spune ca aparatele noastre de coafat trebuie sa fie plictisitoare ? Pur si simplu ador designul si culorile care mi-ar inveseli imediat ziua si m-ar face sa ma coafez cu mare drag






Au si o editie mini - placa, uscator si ondulator in varianta mini, tocmai bune de luat in geanta si sa ne ramana mai mult loc pentru alte lucruri. 










Mi-au atras atentia aceste bigudiuri electrc incalzite cu ajutorul carora obtii bucle perfecte foarte rapid ! Suna bine, nu?






..si peria aceasta pentru volum ar sta bine la mine in dulap 





S ceea ce mi s-a parut cel mai interesant este epilatorul cu i-light, aceeasi tehnologie folosita in saloanele de epilare definitiva









Si aceasta este cadoul primit din partea celor de la Remington :)




Ador bratara



..si portfardul ! Agenda si pixul le voi folosi cu drag la facultate :)



    Ce v-a atras atentia mai mult din pozele postate ?


                                               XoXo

3 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...