6 noiembrie 2011

Cutie de depozitare pliabila



Hello girls ! Astazi vreau sa va arat o cutie de depozitare pe care am gasit-o din intamplare cand imi faceam cumparaturile prin Real. Mi-a atras atentia faptul ca este pliabila si poate fi luata in bagaj. Restul cutiilor mele de depozitare sunt cumparate de la un magazin chinezesc cu pret unic 9 lei din Auchan dar aceasta mi se pare foarte practica si imi pare rau ca nu am luat mai multe. O puteti vedea mai jos "ansamblata"


I-am indepartat cartonul care se pune pe fundul cutiei si se poate vedea ca are un fermoar.




Atat cartonul care se pune pe fundul cutiei cat si cutia se strang si se pliaza iar rezultatul final il vedeti mai jos. Este facuta dintr-un meterial rezistent care sigur nu se va rupe de la pliatul excesiv.


Dimensiuni: 26,6 x 39.3 x 10, 7 cm
Pret in jur de 4-7 ron nu mai sunt sigura


Mie mi se pare foarte incapatoare doar ca nu are si un capac :)









       Voi va faceti singure cutiile de depozitare sau le cumparati ?




                                              XoXo



5 comentarii:

  1. Nu mi le fac singuraa, pentru ca nu am rabdare si nici nu sunt priceputa haha =)) imi tin cosmeticele in niste cosulete din platic frumos colorate pe care le-am luat tot din Real. Arata foarte bine cutiuta ta :/ Stii cumva daca aveau si mai mici? Am fost aseara in Real dar ma grabeam tare si n-am avut timp sa ma uit peste tot :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ca sunt niste cutii pliabile mult mai tari in Lidl, sunt 2 la pachet, mult mai mari, cu capac, la pretul de 16 lei parca.Sunt dintr-un carton dur si au modele vesele, cu floricele si bulinutze :D . 

    Eu mi-am confectionat cutiutele pe care le detin : se ia o cutie de pantofi, o invelitoare de cadouri vesela si niste banda adeziva si se face o frumusete de cutie! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. wowwwwwwwwww, eu nu am nici macar unaaa :( !!!



    :-< sa te bucuri de ele:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai 4 pensule sigma f 80:ooooooooo?

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...