26 noiembrie 2011

Giveaway crema anticelulitica Revicel ♥



Asa cum va spuneam in postarea anterioara astazi urmeaza si un giveaway pentru voi !!!





Ce trebuie sa faci:


1. Sa ma urmaresti prin Gfc
2. Sa dai like paginii mele de Facebook aici sau gasesti casuta in dreapta sus
3. Sa imi spui cum tratezi celulita si vergeturile, ce metode si trucuri aplici si ce ti se pare tie ca da cele mai bune rezultate
4. Sa lasi un comentariu la aceasta postare cu cei 3 pasi de mai sus
                  Toti cei 3 pasi sunt obligatorii




Castigatoarea o voi alege cu random.org in 2 saptamani.




Abia astept sa citesc metodele voastre de a combate celulita si vergeturile !


                                              Succes


                                               XoXo



45 de comentarii:

  1. dumitru9catalina25 iunie 2012 la 02:14

    gfc dumitru9catalina
    fb. kaiyo aino
    Impotriva celulitei folosesc creme si lotiuni de specialitate cum ar fi gama colistar care personal mi se pare extraordinara, dar ocazional folosesc un scrub pe baza de cafea si ulei de masline. sper ca informatiile sunt utile

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC: Michely,
    FB: Mihaela Luca,
    Pentru celulita am folosit pana in prezent doar creme din magazin, iar inainte de aplicarea cremei, folosesc un gel de dus abraziv, cat mai gros si cat mai abraziv, gen pasta, pe care o intind si imi masez singura coapsele, pana ma dor bratele, recunosc, dar efectul se simte. Dupa aceea aplic crema anticelulitica, tot cu masaj. Singura crema de care am fost multumita este cea de la BIOS LINE, Cell-Plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. loredanastefania25 iunie 2012 la 02:21

    1. GFC: dieKleine
    2. FB: Loredana Stef
    3. Vergeturi nu am , doar 2-3 ff micute si de care am grija sa nu se extinda. Cred ca cel mai folosit produs de catre mine este crema hidratanta, cu care am grija sa ma dau de ficare data cand imi fac dus, indiferent de anotimp, moment al zilei  sau chef. Sunt mandra de acest lucru, avand in vedere faptul ca greutatea mea este in continua oscilatie (mai mult in crestere :<). Celulita nu este nici ea in exces momentan, dar exista suficient cat sa ma deranjeze si in ultima vreme incepe sa cunoasca expansiune deci trebuie sa intre in ritualul de ingrijire si o crema anticelulitica. O metoda de combatare, pe care o mai aplic din cand in cand este scrub-ul cu zatz de cafea +/- malai cu un lotiune  de curatare  de la Uriage.

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC: roxade13
    FB: Roxana Chirica

    Vreau sa zic ca pana acum aprox. 2 luni nu aveam celulita...nici macar  atunci cand strangeam pielea, sa se vada efectul ala de coaja de portocala...asta pana cand am venit la facultate am inceput sa mananc junk food din ce in ce mai des si sa beau apa putina, sport mai deloc...deci stilul de viata si-a spus cuvantul:( de aceea m-am hotarat ca pana nu se agraveaza celulita si nu incepe sa se vada cu ochiul liber sa iau masuri, am inceput un fel de dieta, sport, apa multa...imi mai trebuie o crema buna:) de aceea am decis sa ma inscriu la giveaway-ul tau:) multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  5. GFC: miha4sora
    FB:Mihaela Druga
    Am incercat o crema de la Nivea ,dar nu a dat rezultate.De atunci nu am mai folosit nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Andrici Doina Elena25 iunie 2012 la 02:21

    GFC: andricidoina
    FB: Andrici Doina Elena
    Celulita si vergeturile le tratez cu un stil de viata sanatos: mananc multe fructe, lactate, beau cam 2 litri de apa pe zi, nu mananc prajeli sau de la fast-food, nu mananc multe dulciuri (doar ciocolata cam de doua ori pe saptamana si ocazional placinta cand mai face mama:D) si, de asemenea, fac sport regulat (jogging, dar de cand s-a lasat frigul fac doar exercitii in casa cam de 2-3 ori pe saptamana). In plus, aplic dimineatza si seara o crema hidratanta in locurile cu probleme si apoi o crema anticelulitica de la Amway. Cu toate acestea, celulita tot este cat de cat vizibila pe fese si picioare si, parerea mea este ca cele mai bune rezultate le obtii practicand mult sport.

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC:NICOLETA,  FB:NICOLETA AGACHE.  BEAU MULTA APA,FAC MISCARE ZILNIC,MERS PE JOS, STEPPER SI DANS.LA MINE A MERS BINE SI CU ZATUL DE CAFEA,FRECAT BINE PE PIELEA UDA.NU MANANC FAST FOOD,EVIT SUCURILE,IAR FLOAREA DE BAIE E NELIPSITA DE ANI DE ZILE.EU RECOMAND SI  CEAIUL VERDE,DAR CONSUMAT CU MODERATIE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna
    GFC: Ana
    FB: Ana Maria
    De cateva saptamani am inceput sa renunt in totalitate la paine, la orice fainoase si nici cartof nu mai mananc. Am eliminat cateva alimente din alimentatia mea. Folosesc din cand in cand si cate o crema pentru masaj, asta cand nu se pune  Mos Ene la pamanant. Cand  se apropie vara si pantalonul nu mai imi poate ascunde celulita, ma urc vreau nu vreau pe banda electrica si alerg. Rezultate vad doar daca le aplic pe toate in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  9. resveratrox forte anti-cellulite ...momentan ma impac foarte bine cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  10. gfc: Mihaela Tirlea
    fb: Mihaela Tirlea
    pentru tratarea celulitei incerc sa fac cat mai mult sport, masaj cu crema anti-celulitica de la plafar.

    RăspundețiȘtergere
  11. gfc: marisara15
    like cu Porumb Maria
    fac tratament ( atunci cand am timp ) cu zat de cafea

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC : Dya
    FB : Cosmetice Lady's
    Pentru celulita am incercat diverse creme insa efectele nu au fost mereu cele dorite...am incercat mai multe firme si am incercat si tratamente naturale precum zatul de cafea , amestecat cu piper si ulei de masline .. aplicat pe zonele cu probleme care mai apoi sunt impachetate in ceolofan...au fost ceva reusite dar destul de putin...celulita nu a disparut de tot dar pielea ramane mai catifelata:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cristina Gondos25 iunie 2012 la 02:21

    Buna si eu
    ma inscriu


    Te urmaresc prin gfc Cristina


    Am dat like pe FBK Cristina Gondos


    PEntru
    eliminarea celulitei imi dau masaje cu produse anticelulitice. Al meu este de
    la oriflame


    Merci pentru
    concurs. Pupici


     

    RăspundețiȘtergere
  14. Gfc georgeta_borza
    Fb Borza Georgeta
    Eu nu am metode miraculoase sau inedite, momentan folosesc Elancyl si am mai folosit Dove firming!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hey,Ale!<3

    Te urmaresc prin GFC cu numele Endre si pe facebook cu numele Cosmetic Reviews.
      Combaterea celulitei e un proces continuu,zic eu.Adica degeaba urmezi o dieta,folosesti o anumita crema si faci sport 6 luni,daca apoi stopezi totul,bucuroasa ca ai scapat de celulita.
      Eu ma situez in stadiul 2 al celulitei si recunosc ca nu fac aproape nimic in sensul asta.Ce inseamna asta?Ma urc pe bicicleta cand imi amintesc,crema anticelulitica (am un tratament de la Roc) zace bine-merci pe masuta...insa de mancat,mananc sanatos:niciodata prajeli,frcutele si legumele sunt alimentele de baza.Am zile de prietenie buna cu apa,beau 4 pahare de 250 ml si zile cand stau s ama gandesc daca mi-a fost ori nu sete.
      Mai nou imi prepar scrub-uri anticelulitice,cu cafea,sare,zahar si ulei de masline+ulei anticelulitic.Insusi efortul de a le prepara,ma determina sa le si folosesc si..tare mult imi plac!
      Dar am avut si perioade de constiinciozitate.Ce a dat intr-adevar rezultat a fost masajul.Si ca sa fiu sigura ca masajul dura cel putin o ora,imi puneam un film.Asta se intampla o data la 2 zile...hai 2-3 zile.Foloseam uleiul de la Elmiplant si,efectiv,o ora imi masam coapsele.
     Sper sa reiau acest ritual si sa-l imbin armonios cu pedalatul pe bicicleta mea prafuita ;)).
     Iti multumesc pentru sansa de a testa un nou produs,te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. nu fac nimic,las celulita sa-si faca de cap.....

    RăspundețiȘtergere
  17. GFC: maddailade
    FB: Madda Ilade

    In lupta impotriva celulitei folosesc, la dus, un burete foarte abraziv (pentru a imbunatati circulatia sangelui) urmat de aplicarea unei creme anticelulitica (acum folosesc Elmiplant Bodyshape, iar pielea mea este mult mai hidratata, mai catifelata).
    Din pacate, impotriva vergeturilor, nu am gasit (inca) nimic care sa functioneze. Totusi, aplic pe zonele afectate uleiul Prodigieuse de la Nuxe (deocamdata, niciun rezultat). :D

    Chiar sunt curioasa in legatura cu aceasta crema de la Revicel si sper sa am noroc.

    Lovely Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC Oana
    FB Oana Vasile
    Momentan folosesc un  sapun natural cu cafea, o crema de la Ivatherm si aparatul Relax and Tone

    RăspundețiȘtergere
  19. gfc LiLi
    fb Diamond Dust
    Pentru combaterea celulitei folosesc crema anticelulitica si incerc sa am o alimentatie echilibrata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ramonadancea_2625 iunie 2012 la 02:25

    GFC: Ramona Dancea
    FB:Dancea Ramona Elena
    Folosesc crema anticelulitica  combinata cu masaj anticelulitic  si sport, iar rezultatele sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu folosesc tratamente naturiste...otetul de mere este foarte bun si ma masez cu zat de cafea. 
    Te urmaresc cu numele Andreea , iar pe facebook: Andreea Mihaela Lazar.

    RăspundețiȘtergere
  22. GFC: Dennysse
    FB: Cismaru Camelia
    Pentru a scapa de celulita si vergeturi, eu mananc foarte multe fructe si legume, beau foarta multa apa si fac in fiecare zi exercitii fizice sau cel putin 1 ora mers pe jos in fiecare zi. Si in fiecare saptamana fac masaj cu zat de cafea si pot spune ca este un remediu natural foarte bun pentru ca la mine isi face efectul.

    RăspundețiȘtergere
  23. gfc:vallenttina82,valentina o
    FB: vali valentina
    celulita si vergeturile ...hmmm....am incercat tot felul de creme, de la cele mai simple la cele mai grozave(dar accesibile mie)! ritualul meu  consta in a tine sub control celulita prin utilizarea unui sapun cu cafea de la Jovis, apoi ma dau cu crema anticelulitica de la elmiplant. vara mai fac masaj cu zat de cafea amestecat cu ulei de masline, zahar, malai cu bicarbonat de sodiu si apa. in fine, tot felul de combinatii gasite pe net sau pe la prietene. mai nou, fac o data pe saptamana masaj. am incercat si electrostimulare, dar efectele au fost pe moment. cred ca un regim sanatos si mult sport ar asigura un real suport in lupta cu celulita.

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC: karina
    Fb: Karina Neamtu
     Eu merg pe jos zilnic si  de 2 ori pe saptamana cel putin fac exercitii si uneori seara fac masaj cu un aparat special

    RăspundețiȘtergere
  25. Adomnoaei Cristina25 iunie 2012 la 02:25

    1. GFC : cristina.adomnoaei
    2. FB : cristina.adomnoaei
    3. Incerc sa merg pe jos cat mai mult si sa am o alimentatie cat mai sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Noi iti multumim pentru aceasta minunata sansa:) Sa fie cu noroc:D:*

    RăspundețiȘtergere
  27. GFC: nymph3l0s
    Fb: Irina Ira
    Folosesc impotriva celulitei un sapun foarte abraziv cu cafea de la Jovis apoi aplic un gel anticelulitic de la Krauter.

    RăspundețiȘtergere
  28. GFC : malina
    fb : alexandra malina
    Merg la sala  si incerc sa mananc cat mai ok :D

    RăspundețiȘtergere
  29. gfc ank_adaus
    fb ankadaus alexandrescu
    eu folosesc sapunurile naturale pe baza de cafea si scortisoara

    RăspundețiȘtergere
  30. Costache Lavinia-Monica25 iunie 2012 la 02:25

    Bunaa!

    1.GFC: C.L.M.2. FB: Lavinia Monica
    3. Eu am folosit masajul cu zat de cafea pt. combaterea celulitei:) si sportul:) si functioneaza:) se observa diferenta:)
    :D O seara faina:)

    RăspundețiȘtergere
  31. 1. GFC:suntunika
    2. Fb:Tatiana Ciuntu
    3. am incercat cred ca n produse pentru celulita si vergeturi si de la un timp m-am dat batuta. Am inceput sa fac sport, mult spor, sa beau foarte multe lichide sa fiu atenta la ceea ce mananc, iar seara dupa ce veneam de la sala, in dus freceam zonele cu probleme cu zatul ramas de la cafeaua de dimineata. Nu zic ca au disparut 100 %, dar macar s-au diminuat un pic si sunt multumita.
    O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  32. Gfc; AlexandraS
    fb: Simon Alexandra Ioana

    Pentru combaterea celulitei folosesc o crema L'oreal, si fac sport.. Vergeturile am citit ca nu dispar orice ai folosi, asa ca nici nu m-am chinuit :D

    RăspundețiȘtergere
  33. GFC: Gabriela Olariu
    FB: Gabriela Olariu

    Remediul folosit de mine impotriva celulitei este zatul de cafea,folosit 1 data pe saptamana,intradevar pielea este mai ferma insa este nevoie si de actiunea unei creme contra celulitei,care nu am descoperit-o inca.

    RăspundețiȘtergere
  34. gfc vios77ro
    like: Vl Vio
    am folosit tot felul de creme  fara rezultat insa ...dar eu perseverez in continuare *****

    RăspundețiȘtergere
  35. buna
    gfc elascumpik23
    fb Msc Elena
    Eu tratez celulita si vergeturile cu mult sport si remedii naturiste, precum zatzul de cafea , malaiul, masajul cu zahar si ulei.eu sunt f multumita si dintre toate cred ca masajul cu zatzul de cafea a avut cel mai bun efect pentru mine.
    elascumpik23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. fb: cosmina alexandra
    gfc: greeneyed soul
    eu folosesc creme pe baza de plante si ma dau cu zat , apoi ma  impachetez :d si am grija sa ma dau cu crema de corp dupa fiecare baie,asa am observat ca se mai decoloreaza vergeturile.

    RăspundețiȘtergere
  37. Hannelore Gurbet25 iunie 2012 la 02:26

    GFC: Hannelore Gurbet
    FB: Hannelore Gurbet

    nu imi tratez ceulita cu nimic momentan, deoarece tot ceea ce am folosit nu a dat nici un fel de rezultat

    RăspundețiȘtergere
  38. gfc:andreeabacau
    fb:Yady Deea
    Am incercat cateva creme pt celulita si vergeturi insa nu prea au avut efecte ,doar hidratau pielea.O data pe saptamana imi exfoliez pielea cu zat de cafea si efectul e mult mai bun,imi lasa pielea foarte fina

    RăspundețiȘtergere
  39. gfc: flori0304
    fb: dumitrascu florentina
    am incercat mai multe creme ,in special pt vergeturi ca am probleme dar nu prea au dat rezultate...

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna
    GFC:descude
    Fb:Cimmone
    Nu folosesc nici o crema pt celulita,insa incerc sa beau mult apa si sa mananc cat mai sanatos,cu sportul mai putin,doar cand am chef.

    RăspundețiȘtergere
  41. Gfc: Dumitru Alexandra
    Fb: Alexandra Dumitru
    Folosesc tot felul de creme anticelulitice si merg la masaj din cand in cand dar nu prea am rezultate:((

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna,

    te urmaresc prin GFC cu numele Anicka Maya iar pe FB cu numele Ana Maria. Am folosit si eu creme dar nu au dat rezultate si m-am lasat pagubasa... imi doresc tare mult sa scap de celulita si vergeturi inainte de a fi prea tarziu:(

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna!
    GFC:Minnie Angel
    FB:Iulia Fratieanu
    Fiind in primul stadiul al celulitei inca nu am recurs la nici un tratament.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna!
    GFC: Lili
    FB: Lili Ion
    Tratament:
    -sport, 10-15 minute in fiecare zi;
    -exfoliere cu zat de cafea si 1 lingura de ulei masline sau ulei de migdale dulci presat la rece;
    -aplicare unui strat subtire de balsam cu bitter suedez;
    -alimentatie fara multe grasimi si dulciuri, cam greu...
    Din pacate trebuie sa previi, pentru ca vindecarea e dificila si deseori este doar o ameliorare , nu o disparitie a problemei.

    RăspundețiȘtergere
  45. gfc kory_nails
    fb corina nails
    eu tratez celulita cu masaj sau cu exfoliere cu zat de cafea.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...