13 noiembrie 2011

Review Fond de ten Glamour PureTouch Helsinki Morning & Kabuki Pnk Deluxe



Astazi m-am gandit sa fac un review la produsele castigate la giveaway-ul PureTouch de pe blogul Adelinei. Am vazut ca multe ati fost interesate de ele si v-au atras atentia mai ales pensula roza care este o bombonica de pensula ! Pentru cine nu stie ce am castigat puteti vedea in poza de mai jos:



Premiul a constat intr-un fond de ten la alegere de pe site-ul lor si o pensula kabuki roz. Mi-am ales fondul de ten glamour in nuanta Helsinki Morning.

Descriere:


Fondul de ten perfect pentru primavara si vara, cu o textura foarte usoara, translucida si matasoasa. Acopera cu discretie imperfectiunile si modifica optic textura tenului adaugandu-i o stralucire naturala satinata. Este alegerea ideala pentru femeile care nu au nevoie de acoperirea foarte mare a unui fond de ten obisnuit, si doar doresc sa acopere discret si sa imbunatateasca aparenta pielii. 
Acest fond de ten camufleaza optic aparenta ridurilor fine si a porilor dilatati, iar structura lui translucida face pielea sa arate foarte naturala si stralucitoare. 

Nuanta Helsinki este potrivita pentru tenuri deschise, indiferent de subtonurile lor, de la neutre pana la calde. Deoarece aceste fonduri de ten contin o cantitate mare de particule care au proprietatea de a reflecta lumina, ele pot parea mai inchise la culoare in cutie decat arata in realitate pe piele. Prin urmare nuanta Helsinky din gama City Glamour este corespondentul nuantelor Milky Vanilla si Vanilla din gama Basics.

Ambalare in recipient 30 g volum.


Am nimerit foarte bine nuanta , am un ochi bun sunt mandra de mine :)) Imi place dispozitivul pe care il are, se roteste in functie de cata cantitate de produs vrei sa aplici iar apoi se inchide la loc, ceea ce ajuta la conservarea lui mult mai bine si nu se va imprastia.



Nu contine parabeni si conservanti si pentru asta un mare thumbs up  pentru cei de la Pure Touch ! Am ales fondul de ten Glamour pentru ca imi doream un aspect glowy si luminos dar dupa gustul meu contine prea mult sclipici, particule mici ce-i drept dar in ultima vreme l-am folosit mai mult pe post de iluminator in zona pometilor si pe restul fetei am aplicat ceva cu aspect mai mat. Intr-adevar e ideal pentru persoanele care nu au semne pe fata si imperfectiuni vizibile care necesita o acoperire mai mare. Uniformizeaza frumos tenul  si pe alocuri se poate folosi un corector in cazul cearcanelor mai vizibile :) 

Persoanele care nu se confrunta cu acnee ar trebui sa-si rasfete tenul cu produse minerale, nu sa-si puna o masca pe fata cand nu au nevoie de asa ceva. Parerea mea !

Imi place foarte mult ambalajul si dispozitivul acela de inchidere este bine gandit. 

Cantitate/ pret 30 g pentru 49 ron

                   Kabuki Pink Deluxe 


Descriere:


O pensula kabuki eleganta, foarte feminina, cu peri moi de samur. Are densitatea si fermitatea ideale pentru a asigura o acoperire impecabila.



 E o frumusete de pensula foarte girly si cute ! A venit si cu o cutiuta din plastic care mi se pare folositoare pentru ca la mine portfardul pe care il tin in geanta este deja plin cu altele si asa o pot tine separat. 
Am facut o poza comparativa intre ea si F 45-ul de la Sigma sa va faceti o parere de marimea ei:


..sa nu va speriati de pensula F 45, tocmai "iesise de la dus" cand mi-a venit ideea sa le fac poza la ambele. Am folosit-o mai mult pe cea F 45 pentru ca mi-e prea drag de pensula de la Puretouch dar isi face si ea treaba foarte bine. Pentru ca este mai micuta mi se pare ideala si usor de folosit cand vrei sa insisti pe o anumita zona. Este foarte pufoasa si se comporta bine si dupa spalare :)

O gasiti pe site-ul Puretouch la pretul de 48 ron la care veti primi si 2 mostre de fond de ten.


     Voi ati incercat produsele Puretouch Minerals?


                                              XoXo


3 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...