29 noiembrie 2011

Tag: 5 produse sub 20 Ron



Am primit un tag foarte interesant de la Endre si pe care l-am citit cu mare interes si la celelalte blogerite. Ei a venit vremea sa-l fac si eu ! Pentru ca am observat ca multe din produsele mele favorite si low cost coincid cu alte altor fete (demachiantul bifazic Balea, primerul Elf, balsamul Gliss, balsamul de buze Nivea ojele Farmasi, Elf, Kallos ) am zis sa va arat altceva din produsele mele sub 20 ron. 

Rujul persistent de la Avon - in jur de 15 ron (eu atat am dat pe el) si imi place foarte mult, am 2 pana in prezent dar sper sa maresc colectia.


 Waterproof eyeliner pencil de la Elf -destul de bun pentru doar 8 ron  ( la inceput parea uscat si credeam ca n-o sa-l pot folosi dar apoi a mers perfect- poate a inghetat din uk pana aici :)) )

Gelul de curatare de la Blanchette B - in jur de 6 ron (Kaufland) si crema depilatoare pentru piele sensibila de la Farmec - 7 ron



..si o apa de gura foarte buna, cantitate pret 500 ml pentru vreo 6 ron. (Kaufland)


Taguiesc mai departe pe:


             Abia astept sa va vad postarile fetelor !

                                               XoXo


2 comentarii:

  1. E prima oara intr-un an de zile cand ma taguieste si pe mine cineva :)). Multumeesc, o sa ma apuc de el si`l postez maine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un blog award de la mine : http://bambina-piccolo.blogspot.com/2011/11/versatile-blog-award.html :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...