31 decembrie 2011

New Year's Resolution



Uneori am impresia ca ziua are mai putin de 24 de ore pentru ca timpul se scurge atat de repede... si ne-am trezit acum ajunsi la sfarsitul lui decembrie, o luna plina de culoare pentru cei care fac adunarea si lucrurile pozitive ies pe plus. Altii cad prada depresiei si dezamagirii atunci cand sunt pusi in fata socotelilor de peste an. Eu una privesc in jurul meu si vad aceleasi persoane , prinse intr-o rutina care se repeta de la an la an.. si imi dau seama ca imi doresc mai mult de la viata decat sa ma multumesc cu  farame, franturi din ce imi "arunca" persoanele de langa mine. Sunt de parere ca exista putina rutina in viata fiecaruia la un moment dat dar sa te abandonezi rutinei si sa uiti sa faci ceea ce-ti place, cum iti place, fara constrangeri, fara regrete.. sa indepartezi anumite persoane din viata ta pentru ca nu au loc in  rutina ta zilnica este pur si simplu trist... Le multumesc acestor persoane pentru ca ma fac sa-mi dau seama si mai mult ca nu vreau vreodata sa ajung in aceasta situatie.. ma fac sa pretuiesc mai mult  fiecare secunda, ora, zi care se scurge. Pentru unii sunt idealista dar spun sincer ca as prefera sa nu mai traiesc decat sa ma simt captiva intr-un balon unde nu ma mai pot exprima asa cum vreau, unde visele mele si aspiratiile se transpun sub forma a "iubeste ceea ce ai" si atat. Sa evoluezi si sa aspiri la mai mult este ceea ce isi doreste orice om in subconstientul lui,  sunt sigura, asa ca de ce sa nu profitam de fiecare minut si sa facem ceea ce ne face fericiti sau ceva nou, ce nu am incercat pana acum dar o voce stinsa ne indemna mereu la asta.

Pentru anul care vine, wishlist-ul cu produse de beauty si make-up il voi inlocui cu unul mult mai diferit. 


Voi adauga pe lista toate lucrurile simple, marunte sau complicate pe care nu le-am facut pana acum, pe care mi le-am dorit dar nu s-a ivit ocazia sa le pun in practica ..sau pe care doar mi le-am imaginat. Lista o voi scrie de mana si o voi tine la loc de cinste pe biroul meu , astfel incat in fiecare dimineata s-o vad si sa imi aduc aminte ca viata este minunata si am atatea lucruri noi si frumoase de pus in practica sau mici nebunii care imi vor umple viata de fericire :)

Cred ca momentele sunt " bunurile "cele mai de pret pe care le putem acumula....restul sunt lucruri trecatoare, superficiale, care ne umplu de o altfel de fericire, fericirea   necesara ego-ului nostru. 

Multa lume da vina pe circumstantele exterioare pentru nefericirea proprie dar totul devine usor atunci cand ne luam viata in propriile maini si incetam sa ne mai simtim victime. 

             In fond alegerile sunt ale noastre, nu-i asa ?


Asadar, va doresc ca la anul care vine sa va amintiti de dorintele si visele care inca nu au devenit realitate, sa spargeti balonul, sa iesiti din bucla numita rutina si sa aveti un an cu totul si cu totul special..nu de alta dar unele guri spun ca ar fi si ultimul an din viata noastra :)))..asta ca un imbold in plus.


..si nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc celor care ma cititi, celor care rapesc din timpul lor sa lase un comentariu si sa-mi inveseleasca ziua. Voi imi demonstrati ca munca mea e rasplatita :)


XoXo



8 comentarii:

  1. La multi ani Ale! Iti doresc un an minunat! :*

    RăspundețiȘtergere
  2.  Sa dea Dumnezeu sa reusesti tot ce ti-ai propus pentru Noul An.Sa ne vedem sanatosi si la sfarsitul lui 2012,cu bucurie si impliniri.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si mi-a placut cum ce ai scris :*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Vintagelooksimona25 iunie 2012 la 02:19

    Imi doresc ca la anul sa citesc pe blogul tau si acea postare in care ne spui ca ai bifat si ultima dorinta de pe lista aceea de pe biroul tau ... :)
    Numai bine iti doresc, La multi ani!!! 

    RăspundețiȘtergere
  5. la multi ani! m-am regasit in cea ce ai scris :) felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunshine_sunshine25 iunie 2012 la 02:19

    Frumos spus! Imi place cum gandesti...m-am regasit in tot ce ai scris. 
    Iti doresc un an nou asa cum iti doresti:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Un an nou asa cum iti doresti. Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...