22 decembrie 2011

Promotii DM luna decembrie



Cei de la drogheria DM au numeroase promotii, care de care mai tentante ! V-am aratat aici unul din seturile pe care mi le-am luat de la DM care continea produse Balea si o gentuta draguta. Au multe reduceri la cosmetice si diverse seturi la preturi convenabile.





Acest fond de ten de la Max Factor are o reducere considerabila , si anume de  26, 70 ron. L-am testat pe mana pe o portiune unde aveam o zgarietura si a acoperit fooarte bine. Ma gandesc serios sa-l cumpar :)



Uleiul de argan este redus 30% si puteti gasi in drogheriile DM mai nou si faimoasa crema cu extract de melci numita Elicina. Click pe poze sa le vedeti la dimensiune mai mare.








Daca nu stii ce sa-i cumperi iubitului/ sotului/ fratelui poti gasi un set frumos aici.







Au oferte la vopsele, 1+1 sau vopsea Wellaton + fixativ. 













                 Acestea sunt cele mai mari reduceri. 



Au reducere si la produsele pentru par Byphasse. Crema de par este doar 12 ron si au o oferta si la sampon 1000 ml pentru 20 ron. Este cea mai imensa sticla de sampon pe care am vazut-o vreodata :)). Deseamnea au si keratina lichida tot marca Byphasse la 26 ron.

..si rimelul care costa 10, 39 Ron pe care mi l-am luat si eu. L-am avut mai demult tot in varianta waterproof si mi-a placut, nu mi-a cauzat vreo iritatie. Exista la acelasi pret si in varianta normala.


Voi ati profitat de promotiile din DM?


Astept mesajele voastre si prin rubrica Contact. Va voi raspunde cu mare placere !



XoXo


7 comentarii:

  1. Am incercat samponul byphase la 1l, varianta pt. uz frecvent, si mi s-a parut excelent. Parca as incerca balsamul, ca vad ca-i la oferta. Chiar azi am fost la DM dar am fost in viteza, am intrat doar pt. un suc (ca i-am promis copilului), dar mi s-a mai lipit de mana niste detergent de vase (frosch), era la oferta 1+1. Din oferta asta ma mai tenteaza si rujurile rimmel, le foloseam cu drag prin liceu.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow.Maine trebuie sa treci de urgenta prin DM!:)Saru;mana pentru postare!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut si eu rimelul..este chiar fain..ma tenteaza si pe mine promotiile..poate o sa dau o tura pe acolo:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am profitat , mi-am luat un ruj rimmel si setul de la max factor :D:D .Vreau sa ma duc dupa niste oje cand am banuti si ma tenteaza si rimelul asta pe care l-ai cuparat:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna unde gasesc in Bucuresti DM?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am cumparat si eu set ca al tau;))  Acum ma  tenteaza rimelul  si samponul de Byphasse! Te pup

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...