31 martie 2012

Favoritele lunii martie



Hello girls ♥

Dupa cum stiti este timpul pentru postarea cu favoritele lunii. Luna aceasta am decis sa o dedic paletei Oh So Special de la Sleek, sa fie o luna mai pinky asa. 


Ce-am folosit:
  • trusa Oh So Special de la Sleek
  • ulei din samburi de struguri de la Aromax
  • bifazic hidronutritiv de la Anian
  • spuma de par de la Blanchette B
  • Fond de ten Wake me up de la Rimmel London
  • ruj True Colour Lipstick in nuanta Baby Doll de la Sleek
  • oja Farmasi
  • Fond de ten Helsinki Morning de la Pure Touch
  • Mineral Enhancer de la Mineral Hygienics
  • Masca peeling cu castraveti de la Montagne Jeunesse




Am reusit sa termin si prima mea nuanta din trusele Sleek, un alb crem care imi placea la nebunie, il foloseam pe arcada, in coltul interior, ca baza pentru alte culori. Am decis sa folosesc numai paleta Oh So Special luna asta dar nu a fost asa greu cum credeam pentru ca are cateva nuante foarte interesante. Am folosit fardul negru pe post de tus si am fost uimita de cat de bine se mentine. I like it !



Fond de ten am folosit Wake me up de la Rimmel London pentru ca nu am avut nevoie de o acoperire mare luna aceasta si rujul True Baby Doll de la Sleek, ca sa fiu pinky all the way. Fondul de ten Helsinki Morning de la Pure Touch l-am folosit pe post de iluminator deoarece contine numeroase particule stralucitoare si mi-a placut rezultatul sanatos obtinut alaturi de Mineral Enhancerul pe care l-am folosit pentru conturul fetei.



Pentru par am folosit mult bifazicul hidronutritiv de la Anian de care sunt incantata si am descoperit un produs foarte ieftin dar bun si anume spuma de par de la Blanchette B care a costat in jur de 5,5 ron.


Pentru ca am tenul mixt si uneori ma trezesc cu porii blocati si cosuri, am utilizat foarte mult masca peeling cu castraveti de la Montagne Jeuness, special creata pentru zona T si intr-adevar este foarte buna, voi continua sa o mai cumpar.
Am inlocuit crema luna aceasta cu uleiul din samburi de struguri de la Aromax  si tenul meu s-a imbunatatit in bine.


..si oja de la Farmasi care mi-a indulcit unghiutele.

Ce v-a facut cu ochiul din favoritele mele?

XoXo


9 comentarii:

  1. Eu ma obisnuisem sa utilizez doar argila combinata cu ulei de masline uneori dar petnru ten mixt castravetele e ideal..si imi place ca pot folosi plicul de 4 ori..deci eu zic ca merita. Acum vreau sa incerc si ulei de migdale, sa fac o comparatie intre cele doua

    RăspundețiȘtergere
  2.  Chiar este mai speciala nuanta dar parca arata mai bine pe un ten mai creol sau bronzat

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi fac cu ochiul uleiul din samburi de struguri si masca cu castraveti pe langa care am trecut de nenumarate ori prin magazine,dar nehotarata,n-am cumparat-o:)) Dragut articol! M.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi-a placut mult nuanta rujului  de la Sleek, esta una dintre putinele rujuri pe care le-as folosi

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca iti place si tie Wake Me Up, eu il ador!:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu folosesc negrul din paletuta Oh So Special de la Sleek pe post de tus. Se mentine foarte bine culoarea. Cineva mi-a facut o mare bucurie cu acea paletuta! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. silvia_pascariu25 iunie 2012 la 02:16

    Si eu imi termin albul din paleta sleek..oare nu gasesc un mono?

    RăspundețiȘtergere
  8.  am fost pe punctul de a cumpara fondul de ten Wake me up de la Rimmel London de 2 ori, si tot de atatea ori am renuntat, pentru ca nu ma puteam hotari. Am vazut ca se intinde super bine, dar nimic mai mult nu stiu de el. cum se comporta, ce acoperire are...eu am ceva probleme pe barba cu niste urme de la cosuri si vreau sa mi le acopar. ce spui e bun? m-ar ajuta? poate faci si un review.

    RăspundețiȘtergere
  9. Miruna Ana-Maria25 iunie 2012 la 02:16

    Imi face cu ochiul  fondul de ten Wake me up:D
    Am auzit pareri buna despre el:)

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...