24 iunie 2012

Week in photos (1)



Hello girls♥

Cum am spus si pe pagina de facebook, am hotarat sa fac si eu postari de genul week in photos. Mi se par fun :D Pink heels m-a indemnat sa fac si eu si iata prima postare de genul, sper sa urmeze cate una in fiecare saptamana sau cel putin la doua saptamani.


Saptmana aceasta a fost una aglomerata, am reusit sa termin licenta si s-o copertez :D nu credeam ca o sa vina si ziua cand o s-o vad gata... acum mai trebuie sa trec de prezentarea orala care va fi peste o saptamana. Am ales sa ma machiez simplu in prima jumatate a saptamanii, punand accentul pe buze.Am purtat foarte mult cercii mei in forma de steluta si m-am deghizat in scufita rosie :))


..am primit niste bunatati de la Complexul Apicol, respectiv doua geluri de dus care contin ingrediente fix pe placul meu : ulei de masline, unt de shea, ulei de macadamia, laptisor de matca.

Si produsele Ivatherm pe care inca le testez. Apa termala a ocupat loc de cinste in geanta mea si m-a racorit in zlele fierbinti.



Am facut o plimbare la Bucuresti de o zi. Ador sa merg cu trenul, cu sageata..mi se pare un mod comfortabil de a calatori si ieftin pe deasupra pentru ca an reducerea de student. Pentru aglomeratia din Bucuresti nu prefer masina.


...nu ma mai despart de colierul de la Meli Melo :d imi place foarte mult. A doua poza este facuta in Sun Plaza, sus au o terasa faina.

.. am facut un tort cu visine :D si m-am racorit cu mojito de la Kfc. Vi-l recomand, menta revigoreaza si da energie pe caldura aceasta. 
Imi place la fel de mult si noul frappe de la McDonald's, cel cu aroma de mango si ciocolata. Yummy !

...si mi-am cumparat niste pantaloni scurti de la Pull&Bear pe care ii adoooor si o salopeta de la Miniprix insa o sa va arat poze mai multe intr-o viitoare postare de tip haul.

Am inceput sa vizionez un nou serial Teen Wolf. Love it !! Ma tine in suspans la fel ca Vampire Diaries iar actorii sunt simpatici.


...si melodia care m-a obsedat saptamana asta:

Nu am apucat sa fac mai multe poze saptamana asta, o sa ma revansez la urmatoarea postare.

Ca de obicei, comentariile voastre ma binedispun. Va pup !

XoXo



10 comentarii:

  1. Cred ca vor mai aparea cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm pai din sezonul 2 incepe sa fie interesant :D apar alte creaturi ciudate. Trebuie sa scot pozele si pentru postarea haul :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa vad postarea cu ce ti-ai mai cumparat;)) Mi-ai facut pofta de frappe! Am vazut si eu sezonul 1 din Teen Wolf dar nu prea m-a impresionat...
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4.  Teen Wolf e dragut, dar astept sa mai creasca actorii :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ai facut pofta de tort <3

    RăspundețiȘtergere
  6. bafta la licenta, eu am scapat de ea de vreo 2 ani :P  

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine de tine ca ai scapat de ea. Multumesc :D

    RăspundețiȘtergere
  8.  :> cu coazia asta am inceput sa iau aparatul mereu cu mine peste tot :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si tu mi-ai facut de inghetata :)) hihi

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...